Bild: Axelsons-logo120.jpgLåna räntefritt till din utbildning! 

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Axelsons i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Axelsons

Axelsons Gymnastiska Institut är med sina 50 år Nordens äldsta och största skola inom kroppsterapi och friskvård. Skolan finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och har såväl kortkurser som yrkesutbildningar. Cirka hälften av landets massörer är utbildade där. Axelsons har introducerat flera behandlingstekniker i Sverige såsom Rosenmetoden, akupressur och bindvävsmassage. Skolan är också skapare till Massage i förskola/skola. Något som lett till att många barn får massage varje dag runt om på landets skolor.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och tillhandahålla finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Nordea Finans och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan utan att ställa säkerhet dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 60 månader men då med ränta (f.n. 7 %). Kontot kan användas för flera betalningar och vid olika betalningstillfällen. Du använder ditt konto för betalning av utbildning eller för någon behandling t.ex. ögonoperation, tandvård, plastikkirurgi eller veterinärvård.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

Human Konto - delbetalning utan ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

OBS! Inköpsmånaden är betalningsfri = 5,11,23 avier

 

Om du vill ha en lägre månadsbetalning ger Human Konto dig en extra möjlighet till betalning. Du kan välja att dela upp din betalning på 60 månader (5 år) men då med ränta. Använd nedan kalkylator så ser du vad din månadsbetalning blir. För flera och längre löptider hänvisar vi till Human Lån.

 

Human Konto - delbetalning med ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

 

Ansök här 

Ansök om Human Konto

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!