Bild: Axelsons-logo120.jpgLåna räntefritt till din utbildning! 

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Axelsons i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Axelsons

Axelsons Gymnastiska Institut är med sina 50 år Nordens äldsta och största skola inom kroppsterapi och friskvård. Skolan finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och har såväl kortkurser som yrkesutbildningar. Cirka hälften av landets massörer är utbildade där. Axelsons har introducerat flera behandlingstekniker i Sverige såsom Rosenmetoden, akupressur och bindvävsmassage. Skolan är också skapare till Massage i förskola/skola. Något som lett till att många barn får massage varje dag runt om på landets skolor.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och tillhandahålla finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan utan att ställa säkerhet dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på upp till 72 månader men då med ränta (f.n. 8,95 %). Du använder ditt konto för betalning av utbildning eller för någon behandling t.ex. ögonoperation, tandvård, plastikkirurgi eller veterinärvård.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

Human Konto - delbetalning utan ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

OBS! Inköpsmånaden är betalningsfri

* 24 månader räntefritt gäller inte hos alla våra partners. Gå till betalningsuppdrag och välj säljställe i listan så ser du vilka betalningsalternativ som finns för din betalning.

 

Om du vill ha en lägre månadsbetalning ger Human Konto dig också en extra möjlighet till längre återbetalning. Du kan välja att dela upp din betalning på 72 månader (6 år) men då med ränta. Använd nedan kalkylator så ser du vad din månadsbetalning blir.

 

Vill du ha flera och längre alternativ till återbetalning kan du använda nedan kalkylator. Human Konto ger dig också möjlighet att välja på löptider från 36 till 72 månader.

 

Human Konto - delbetalning med ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

 

Ansök här 

Ansök om Human Konto

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!