Human Konto- Delbetalning utan ränta

Med Human Konto kan du dela upp din betalning helt utan ränta i 6 eller 12 månader. 

Vissa av våra partners ger dig också möjlighet att delbetala räntefritt ända upp till 24 månader. Kontrollera alltid vilka alternativ till delbetalning som finns för din betalning.  Utbetalning sker direkt till våra partners.

 

Human Konto är utan säkerhet och kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Kreditlöfte - utan kostnad

Du som går och funderar på en behandling eller någon utbildning och vill veta att du har pengarna för din betalning kan med fördel ansöka om ett Human Konto. Om det senare visar sig att t.ex. behandlingen inte blir av så kan du kostnadsfritt avsluta ditt kreditlöfte. En annan fördel med kreditlöftet är att du inte i förväg behöver veta exakt hur mycket du behöver låna. Du lånar bara det du behöver av kreditlöftet.

Förutom de räntefria betalningsalternativen kan du också välja på längre betalningsalternativ upp till 72 månader med ränta. De ger dig fördelen av en lägre månadsbetalning.

 

I mitten av varje månad får du ett kontoutdrag där du enkelt ser din kontoställning och hur mycket du ska betala. Vill du betala mer än det lägsta beloppet, fyller du bara i detta på inbetalningskortet.

 

För ansökan om kreditlöfte gå till Ansökan om Human Konto. Observera att ett kreditlöfte är giltigt i 90 dagar. Det innebär att du måste använda dig av ditt löfte senast efter 90 dagar.

 

Med hjälp av vår enkla kalkylator kan du räkna ut din månadsbetalning. Ange kreditbelopp och välj löptid så visar kalkylatorn din månadsbetalning. 

 

Human Konto - delbetalning utan ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

OBS! Inköpsmånaden är betalningsfri

* 24 månader räntefritt gäller inte hos alla våra partners. Gå till betalningsuppdrag och välj säljställe i listan så ser du vilka betalningsalternativ som finns för din betalning.

 

Om du vill ha en lägre månadsbetalning ger Human Konto dig också en extra möjlighet till längre återbetalning. Du kan välja att dela upp din betalning på 72 månader (6 år) men då med ränta. Använd nedan kalkylator så ser du vad din månadsbetalning blir.

 

Vill du ha flera och längre alternativ till återbetalning kan du använda nedan kalkylator. Human Konto ger dig också möjlighet att välja på löptider från 36 till 72 månader.

 

Human Konto - delbetalning med ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

 

Kreditbelopp:
Återbetalningsperiod:
Räntevillkor (rörlig):

Betalningsfrihet: 

Adm.avgift:

Uppläggningsavgift:

500 - 100 000 kr varav max. 50 000 kr utan ränta

6, 12 alt 24 mån utan ränta samt 36,48,60,72 mån med ränta

8.95% gäller enbart för alternativen 36,48,60,72 mån med ränta

Inköpsmånaden vid räntefri delbetalning är betalningsfri 

29 kr/månad

245 kr (6 mån), 295 (12 mån), 495 kr (24 mån,36-72 mån ),

tillkommer vid betalningen.

 

Avgifter beräknat på kreditbeloppet 15 000 kr motsvarar en effektiv årsränta på f.n. 7,2 % (12 mån). Ränta och avgifter beräknat på kreditbeloppet 50 000 kr motsvarar en effektiv årsränta på f.n. 10,41% (72 mån).

 

  • Ansök om Human Konto

    Klicka för mer information om hur du ansöker och hur du betalar med  Human Konto.

  • Ansök om Human Konto

    Klicka för mer information om hur du ansöker och hur du betalar med  Human Konto.