Veterinär- & djursjukvård

Veterinär- och djursjukvård

Att våra husdjur och tamdjur blir sjuka eller skadar sig är bland det värsta som kan hända. Då är det skönt att veta att det finns bra vård att tillgå. Veterinärernas branschföreningen  har bestämt tre klasser av veterinärtjänster och djursjukvård:

                          Klinik

                          Djursjukhus

                          Regiondjursjukhus.

 

Kompetens och kvalité på rätt nivå

Varje klass har egna minimikrav på kompetens, utrustning och lokaler. Syftet med detta är att man alltid ska veta att man får den kvalité på vården, som man har rätt att kräva, och att man kommer till rätt nivå. Kom ihåg att alltid kontakta veterinär när ditt djur behöver vård.

 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Veterinärvård och djursjukvård kan bli en mycket kostsam och oväntad utgift. Human Finans samarbetar med flera djursjukhus och kliniker för att hjälpa till med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den bästa betalningsformen, ett fast belopp varje månad med en längre eller kortare återbetalningstid. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt lånelöfte/ Human Konto och dela upp din betalning räntefritt i 6 eller 12 månader. Ett lånelöfte som kan användas för flera betalningar och betalningar vid olika tillfällen.

 

Du ska alltid kontakta veterinär när ditt djur behöver det.

  

Välkommen till våra partners inom veterinär- och djursjukvård!

 

 

 • AleVeterinären i Ale nära Göteborg är en modern djurklinik där du möter professionella och erfarna veterinärer som tar hand om ditt djur. Kliniken utför de flesta operativa ingrepp, röntgen, ultraljudundersökningar och medicinska behandlingar.

  AleVeterinären

  AleVeterinären i Ale nära Göteborg är en modern djurklinik där du möter professionella och erfarna veterinärer som tar hand om ditt djur. Kliniken utför de flesta operativa ingrepp, röntgen, ultraljudundersökningar och medicinska behandlingar.

 • Läckeby Djursjukhus erbjuder kvalificerad djursjukvård 24 timmar per dygn för ditt sällskapsdjur. Alla dagar på året! Här finns kompetens som täcker allt från förebyggande vård till specialkirurgi, rehabilitering, akutvård och mycket mer. Filialerna i Borgholm, Högsby och Nybro erbjuder personlig vård nära dig.

  AniCura Läckeby Djursjukhus

  Läckeby Djursjukhus erbjuder kvalificerad djursjukvård 24 timmar per dygn för ditt sällskapsdjur. Alla dagar på året! Här finns kompetens som täcker allt från förebyggande vård till specialkirurgi, rehabilitering, akutvård och mycket mer. Filialerna i Borgholm, Högsby och Nybro erbjuder personlig vård nära dig.

 • Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda har veterinärer med specialistkompetens för hundens och kattens sjukdomar.

  Anicura Västra Djursjukhuset

  Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda har veterinärer med specialistkompetens för hundens och kattens sjukdomar.

 • Billdals djurklinik

 • Blå stjärnans djursjukhus i Borås har veterinärer som specialiserat sig i hundens och kattens sjukdomar. De är idag nästan 40 medarbetare varav 9 veterinärer som årligen hjälper 16 000 djur med varierande åkommor

  Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

  Blå stjärnans djursjukhus i Borås har veterinärer som specialiserat sig i hundens och kattens sjukdomar. De är idag nästan 40 medarbetare varav 9 veterinärer som årligen hjälper 16 000 djur med varierande åkommor

 • Blå Stärnans Djursjukhus i Göteborg är ett av Sveriges fyra regiondjursjukhus. De erbjuder kvalificerad djursjukvård för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Där finns välutrustad operations-, rehabiliterings- och vård-avdelning samt separat intensivvårdsavdelning med tillsyn dygnet runt.

  Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg

  Blå Stärnans Djursjukhus i Göteborg är ett av Sveriges fyra regiondjursjukhus. De erbjuder kvalificerad djursjukvård för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Där finns välutrustad operations-, rehabiliterings- och vård-avdelning samt separat intensivvårdsavdelning med tillsyn dygnet runt.

 • Bohusläns Smådjursklinik på Bastiongatan 26 i Uddevalla utför det allra mesta för din hund eller katt inom bl a kirurgi, medicinska utredningar och tandvård.

  Bohusläns Smådjursklinik

  Bohusläns Smådjursklinik på Bastiongatan 26 i Uddevalla utför det allra mesta för din hund eller katt inom bl a kirurgi, medicinska utredningar och tandvård.

 • Dingleveterinärerna, tidigare Jordbruksverket, välkomnar alla typer av djur. Kliniken erbjuder professionell djursjukvård till smådjur, häst och lantbrukets djur.

  Dingleveterinärerna

  Dingleveterinärerna, tidigare Jordbruksverket, välkomnar alla typer av djur. Kliniken erbjuder professionell djursjukvård till smådjur, häst och lantbrukets djur.

 • Djursjukhuset Hund & Katt i Kumla består av två kliniker, Hund och Kattkliniken samt Jourkliniken Hund och Katt. Kliniken är alltid redo för akuta fall och personal finns på plats dygnet runt för vård av inneliggande patienter.

  Djursjukhuset Hund & Katt

  Djursjukhuset Hund & Katt i Kumla består av två kliniker, Hund och Kattkliniken samt Jourkliniken Hund och Katt. Kliniken är alltid redo för akuta fall och personal finns på plats dygnet runt för vård av inneliggande patienter.

 • Falkenbergs djurklinik

 • Kliniken som är belägen i Visby är en komplett smådjursklinik med lab, digital röntgen, kirurgi, ortopedi, stationärsvård.

Kliniken har också möjlighet att rehabilitera din hund i Water Walkern.

  Gotlands Smådjursklinik

  Kliniken som är belägen i Visby är en komplett smådjursklinik med lab, digital röntgen, kirurgi, ortopedi, stationärsvård. Kliniken har också möjlighet att rehabilitera din hund i Water Walkern.

 • Göteborgs Djurklinik på Hisings Backa öppnades 1991 och är en fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svenska Djursjukhusföreningens krav på djurkliniker. Där kan hundar, katter, kaniner och smågnagare få kvalificerad sjukvård och förebyggande vård av kompetent personal med stort personligt engagemang.

  Göteborgs Djurklinik

  Göteborgs Djurklinik på Hisings Backa öppnades 1991 och är en fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svenska Djursjukhusföreningens krav på djurkliniker. Där kan hundar, katter, kaniner och smågnagare få kvalificerad sjukvård och förebyggande vård av kompetent personal med stort personligt engagemang.

 • Kliniken erbjuder specialistvård, med fokus på hundar och katter.

  Lapplands Djurklinik

  Kliniken erbjuder specialistvård, med fokus på hundar och katter.

 • Det personliga djursjukhuset med ca 20 000 patientbesök om året där man strävar efter att du ska träffa samma personal varje gång. Djursjukhuset har drygt 30 anställda och har funnits i Lund sedan 1983.

  Lunds Djursjukhus

  Det personliga djursjukhuset med ca 20 000 patientbesök om året där man strävar efter att du ska träffa samma personal varje gång. Djursjukhuset har drygt 30 anställda och har funnits i Lund sedan 1983.

 • Ronneby Veterinärklinik ligger i centrala Ronneby och mitt i Blekinge. Det är en professionell smådjursklinik som utför de flesta operativa ingrepp.

  Ronneby Veterinärklinik

  Ronneby Veterinärklinik ligger i centrala Ronneby och mitt i Blekinge. Det är en professionell smådjursklinik som utför de flesta operativa ingrepp.

 • Kliniken leds av veterinär Krister Julinder. Kliniken har specialiserat sig på artroskopi och svårare ledoperationer.

  Söderköpings Djurklinik-Artrokliniken

  Kliniken leds av veterinär Krister Julinder. Kliniken har specialiserat sig på artroskopi och svårare ledoperationer.

 • Sannegårdens Djurklinik på Norra Älvstranden i Göteborg är den lilla kliniken som kombinerar ett personligt bemötande med kvalificerad djursjukvård.

  Sannegårdens Djurklinik

  Sannegårdens Djurklinik på Norra Älvstranden i Göteborg är den lilla kliniken som kombinerar ett personligt bemötande med kvalificerad djursjukvård.

 • Smådjurskliniken

  Smådjurskliniken på majorna i Göteborg behandlar alla slags smådjur, såsom hundar, kattor, kaniner, marsvin, råttor och andra smågnagare. Även illrar och fåglar är välkomna.

 • Med modern utrustning i nyrenoverade lokaler är kliniken i Töreboda din och ditt husdjurs lokala och personliga klinik som står beredda att hjälpa till vid de flesta frågeställningar som du har om din hund eller katt.

  Tassarnas Djurklinik

  Med modern utrustning i nyrenoverade lokaler är kliniken i Töreboda din och ditt husdjurs lokala och personliga klinik som står beredda att hjälpa till vid de flesta frågeställningar som du har om din hund eller katt.

 • Universitetsdjursjukhuset i Uppsala är Sveriges enda universitetsdjursjukhus och ett av de största och mest moderna djursjukhusen i Europa.På Universitetsdjursjukhuset kombineras forskning, erfarenhet, spetskompetens och engagemang för att kunna ge ditt djur den bästa tänkbara omvårdnaden.

  Universitetsdjursjukhuset

  Universitetsdjursjukhuset i Uppsala är Sveriges enda universitetsdjursjukhus och ett av de största och mest moderna djursjukhusen i Europa.På Universitetsdjursjukhuset kombineras forskning, erfarenhet, spetskompetens och engagemang för att kunna ge ditt djur den bästa tänkbara omvårdnaden.

 • Varbergs djurklinik

 • Veterinärgruppen i Tygelsjö är en smådjursklinik med specialistkompetens.

  Veterinärgruppen

  Veterinärgruppen i Tygelsjö är en smådjursklinik med specialistkompetens.

 • Kliniken tar emot de flesta fall och utför såväl förebyggande åtgärder, som medicinska och kirurgiska utredningar och behandlingar. Kliniken behandlar främst hundar och katter men även andra små sällskapsdjur är välkomna.

  Veterinärhuset Södra Berget

  Kliniken tar emot de flesta fall och utför såväl förebyggande åtgärder, som medicinska och kirurgiska utredningar och behandlingar. Kliniken behandlar främst hundar och katter men även andra små sällskapsdjur är välkomna.