Bild: sverigehalsannnnn.jpgLåna räntefritt till din utbildning! 

Sverigehälsan erbjuder utbildning och kompetensutveckling med fokus på hälsa och välmående under ledning av kvalificerade utbildare direkt från branschen. Utbildningar i friskvård och hälsa som är en investering i din framtid. En investering som kräver både engagemang och tillgång till en bra finansiering. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder därför Sverigehälsan  i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. 

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning helt utan ränta i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på upp till 72 månader men då med ränta.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

Human Konto - delbetalning utan ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

OBS! Inköpsmånaden är betalningsfri

* 24 månader räntefritt gäller inte hos alla våra partners. Gå till betalningsuppdrag och välj säljställe i listan så ser du vilka betalningsalternativ som finns för din betalning.

 

Om du vill ha en lägre månadsbetalning ger Human Konto dig också en extra möjlighet till längre återbetalning. Du kan välja att dela upp din betalning på 72 månader (6 år) men då med ränta. Använd nedan kalkylator så ser du vad din månadsbetalning blir.

 

Vill du ha flera och längre alternativ till återbetalning kan du använda nedan kalkylator. Human Konto ger dig också möjlighet att välja på löptider från 36 till 72 månader.

 

Human Konto - delbetalning med ränta

Räkna ut din månadsbetalning (inkl aviavgift). Uppläggningsavgift tillkommer på första avin.

 

Ansök här 

Ansök om Human Konto

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!