Human delbetalning för din operation eller behandling på Akademikliniken!

 

 

Humana lån och krediter för din operation eller behandling på Akademikliniken!
Att bestämma sig för en operation eller behandling är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Akademikliniken i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning.
 
Om Human Finans
Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Och det är här Akademikliniken kommer in i bilden - ett företag som utför plastikoperationer och estetiska skönhetsbehandlingar.  Tillsammans med Svea Ekonomi som är kreditgivare produceras finansiella tjänster och produkter i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.
 
Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!
Du kan dela upp din betalning räntefritt i 3, 6, 12, 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. Här nedanför kan du enkelt räkna på din månadsbetalning.

 

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12, 24 månader. Max. belopp är 60 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS