Human delbetalning för din operation eller behandling på Akademikliniken!

 

 

Humana lån och krediter för din operation eller behandling på Akademikliniken!
Att bestämma sig för en operation eller behandling är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Akademikliniken i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning.
 
Om Human Finans
Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Och det är här Akademikliniken kommer in i bilden - ett företag som utför plastikoperationer och estetiska skönhetsbehandlingar.  Tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare produceras finansiella tjänster och produkter i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skola/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!
Du kan dela upp din betalning räntefritt i 3, 6, 12, 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. Här nedanför kan du enkelt räkna på din månadsbetalning. 

 

Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12, 24 månader. Max. belopp är 60 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.