Bild: Axelsons-logo120.jpgLåna räntefritt till din utbildning! 

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Axelsons i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Axelsons

Axelsons Gymnastiska Institut är med sina 50 år Nordens äldsta och största skola inom kroppsterapi och friskvård. Skolan finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och har såväl kortkurser som yrkesutbildningar. Cirka hälften av landets massörer är utbildade där. Axelsons har introducerat flera behandlingstekniker i Sverige såsom Rosenmetoden, akupressur och bindvävsmassage. Skolan är också skapare till Massage i förskola/skola. Något som lett till att många barn får massage varje dag runt om på landets skolor.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och tillhandahålla finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan utan att ställa säkerhet dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på upp till 72 månader men då med ränta (f.n. 8,95 %). Du använder ditt konto för betalning av utbildning eller för någon behandling t.ex. ögonoperation, tandvård, plastikkirurgi eller veterinärvård.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

 

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!

  

   

 

 

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 eller 24 månader. Max. belopp är 50000 kr.
Obs! 3 och 24 mån gäller inte hos alla våra partners. Det framgår normalt av mottagarens hemsida vilka alternativ som finns.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60 alt 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Inkl. aviavgift 29 kr. Uppläggningsavgift tillkommer på första avin. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,29%.

Ansök om Human Konto!

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS