Human delbetalning av din operation och behandling!

Att bestämma sig för en behandling av övervikt och fetma är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna bli av med sina besvär och öka tillgängligheten till god vård erbjuder Centrum För Titthålskirurgi, CFTK i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av behandlingar av övervikt och fetma.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skola/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 6, 12, 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

 

Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 6, 12, 24 månader. Max. belopp är 50 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.