Räntefri delbetalning av din/er fertilitetsbehandling!

Att bestämma sig för en Fertilitetsbehandling är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler ofrivilligt barnlösa par att kunna förverkliga sin dröm erbjuder GynHälsan Fertilitetsklinik i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av Fertilitetsbehandlingar.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skolan/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Räntefri delbetalning 12/48 – en kombination av räntefritt och en längre återbetalningsperiod med ränta.

Dela upp din betalning i 48 månader varav de första 12 månaderna är räntefria. Du kan utan extra avgift betala mer eller lösa lånet när du vill under återbetalningsperioden.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalningsperiod 48 månader varav de 12 första månaderna är räntefria. Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra

Max. belopp är 50 000 kr.

Exklusive adm. avgift

Månadsbetalningen är den samma under hela återbetalningsperioden. Ränta 0 % (månad 1-12),  8,95 % (månad 13-48). Uppläggningsavgift på 595 kr samt månadsvisa adm. avgifter på 45 kr tillkommer. Ränta och avgifter beräknat på lånebeloppet 50 000 kr motsvarar en effektiv årsränta på f.n. 8,10 % (48 mån).