Räntefri delbetalning av din veterinär- & djursjukvård!

Att våra husdjur och tamdjur blir sjuka eller skadar sig är bland det värsta som kan hända. Då är det skönt att veta att det finns bra vård att tillgå. En vård som kan bli en mycket kostsam och oväntad utgift. För att göra det möjligt för fler att få tillgång till god vård erbjuder Smådjurskliniken i Oskarshamn i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av veterinär- & djursjukvård.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skola/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 6, 12 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

 

Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 6, 12 månader. Max. belopp är 50 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.