Human delbetalning av din operation eller behandling!

Att bestämma sig för en behandling av t.ex. åderbråck, knä och menisk eller bröstplastik är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna bli av med sina besvär och öka tillgängligheten till god vård erbjuder Specialistläkarhuset i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av deras behandlingar.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skola/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte!

Du kan dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader.

 

Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Räkna på din månadsbetalning här

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.