Bild: Logo-red-cmyk.jpg

Låna räntefritt till din utveckling! 

Att bestämma sig för att utveckla sin verksamhet och starta en utbildning eller satsa på kompetensutveckling på annat sätt är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder STAC i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildning och/eller inköp av det digitala träningsverktyget STAC PAD. Genom Human Finans kan privatpersoner och enskilda företag få hjälp med finansiering.

 

Om STAC - Scandinavian Top Athletic Center

STAC i Ronneby erbjuder ett unikt koncept inom träning, nutrition, livsstilsförändringar och idrottsmedicin anpassat till varje individ och dess nivå. STAC är specialister på holistisk hälsa, screening, funktionell träning från grunden, uppbyggnadsträning, programdesign och periodisering där de alltid utgår från individen. Alla kunder ska få möjligheten att ta fram sin bästa potential oavsett vilka de är eller vilka målsättningar de har. 

STAC har bl a utbildningarna STAC Grundtränare, STAC Elittränare och STAC Professional för PTs, fystränare och manuella terapeuter.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan utan att ställa säkerhet dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 72 månader men då med ränta.

Du använder ditt konto för betalning av utbildning eller för någon behandling t.ex. ögonoperation, tandvård, plastikkirurgi eller veterinärvård. Vi samarbetar med flera djursjukhus och kliniker runt om i landet.

 

 

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!

  

   

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 eller 24 månader. Max. belopp är 50000 kr.
Obs! 3 och 24 mån gäller inte hos alla våra partners. Det framgår normalt av mottagarens hemsida vilka alternativ som finns.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60 alt 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Inkl. aviavgift 29 kr. Uppläggningsavgift tillkommer på första avin. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,29%.

Ansök om Human Konto!

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS