Bild: sverigehalsannnnn.jpgLåna räntefritt till din utbildning! 

Sverigehälsan erbjuder utbildning och kompetensutveckling med fokus på hälsa och välmående under ledning av kvalificerade utbildare direkt från branschen. Utbildningar i friskvård och hälsa som är en investering i din framtid. En investering som kräver både engagemang och tillgång till en bra finansiering. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder därför Sverigehälsan  i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning helt utan ränta i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på upp till 72 månader men då med ränta.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

 

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!

  

   

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 eller 24 månader. Max. belopp är 50000 kr.
Obs! 3 och 24 mån gäller inte hos alla våra partners. Det framgår normalt av mottagarens hemsida vilka alternativ som finns.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60 alt 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Inkl. aviavgift 29 kr. Uppläggningsavgift tillkommer på första avin. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,29%.

Ansök om Human Konto!

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS