Delbetala din veterinär- & djursjukvård räntefritt

Att våra husdjur och tamdjur blir sjuka eller skadar sig är bland det värsta som kan hända. Då är det skönt att veta att det finns bra vård att tillgå. En vård som kan bli en mycket kostsam och oväntad utgift. För att göra det möjligt för fler att få tillgång till god vård erbjuder AniCura Västra Djursjukhuset i samarbete med Human Finans/Svea Ekonomi fördelaktiga villkor för delbetalning av veterinär- & djursjukvård.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 6, 12, 24 månader.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 6, 12, 24 månader. Max. belopp är 50 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS