Tomas & Dennis Coach Academy

De arbetar med såväl privatpersoner som organisationer för att guida människor – enskilt eller i grupp – till "att vara den bästa versionen av sig själv, i alla lägen”.

Det görs genom olika typer av utbildnings- och coachprogram, som skräddarsys efter varje kunds behov. 

Deras program vänder sig till: Ledningsgrupper, medarbetare, HR-personal, arbetsledare, säljare, militärer, poliser. piloter, läkare, sjukvårdspersonal, psykologer, idrottare, skolpersonal, projektledare, socialarbetare, kommunalarbetare m.fl.

En kort beskrivning av deras synsätt: 

Nyckeln till välmående, balans och goda prestationer finner vi människor när vi lyckas komma till den s.k. ”zonen", och agerar utifrån ett tillstånd av flow. Men hur ofta är vi i zonen? Egentligen?

Det är uppenbart att vårt mentala tillstånd till 100% är avgörande för hur vi mår och vilka resultat vi får. När vi är i balans med oss själva, känner vi trygghet, och har tillgång till såväl klokhet som självförtroende. När vi är en sämre version av oss själva kan vi däremot göra mer skada än nytta. Oskyldigt såklart,

Faktum är att de flesta av oss, oftare befinner sig utanför zonen än i den. Många har alltså accepterat ett sämre mående och en mindre produktivitet än vad som är möjligt.

Vad skulle det innebära för Dig om dagarna med effektivitet, produktivitet och kreativitet blev fler, och dagarna med slarv, vårdslöshet eller försumlighet blev färre?

I zonen hamnar vi varje gång som sinnet är klart, och alla stressande tankar sjunkit undan. 

Välkommen till Tomas & Dennis Coach Academy!

 


www.tomasochdennis.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS