Räntefri delbetalning av din behandling!

Att bestämma sig för en hälsoprövning och en ev. behandling är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler erbjuder Madeleine Marcus i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av hälsoprövningar och behandlingar.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 3, 6, 12, 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 1 månad som faktura alternativt räntefritt i 3, 6, 12, 24 månader. Max. belopp är 20 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 20 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS