Låna räntefritt till din utbildning!

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Sadholms Akademi i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är, sedan starten 2004, att ge fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Bank som är kreditgivare och som distribueras i samarbete med väl utvalda samarbetspartners inom den privata hälso- och sjukvården och partners inom skola/utbildning.

 

Våra löften till dig som kund

 

  • Ärligt: Det du ser är vad du får. Inga dolda räntor och avgifter.
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 3, 6, 12 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

 

Human Konto kan lösas/avslutas helt eller delvis när du vill utan att det kostar dig något extra.

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 månader. Max. belopp är 50 000 kr.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60, 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Uppläggningsavgift på första avin och aviavgifter (29-39 kr) tillkommer. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,87%.