Din trygghet

Våra löften till dig som kund

  • Ärligt: Vi har inga "smarta" konstruktioner med dolda räntor och avgifter. Du vet vad du får och det finns ingenting gömt i det finstilta. 
     
  • Enkelt: Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.
     
  • Rättvist: Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst. 

Våra sekretessbestämmelser

Självklart värnar vi din personliga integritet och alla led i våra processer genomsyras av hög sekretess. Human Finans tillämpar samma sekretessregler som bankerna. Banksekretessen innebär att dina uppgifter endast får lämnas ut till dig eller till den som företräder dig. Banksekretessen omfattar alla uppgifter om dig som kund. Vi är i vissa fall skyldiga att lämna ut kunduppgifter till myndigheter med stöd av lag eller annan författning. I övrigt bygger hanteringen av kunduppgifter på behovet att kunna styra, hantera och kontrollera våra risker. Hantering av kunduppgifter sker också för att vi ska kunna tillhandahålla de tjänster som du har efterfrågat.

Auktoriserat konsumentkreditinstitut

Human Finans står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.

Räkna på din delbetalning

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS