Låna räntefritt till din massageutbildning! Bild: Massageakademin-logo.jpg

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Massageakademin i Örebro i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

 

Om Massageakademin i Örebro

Massageakademin i Örebro har utbildat massörer sedan 1995. Skolans utbildningar är öppna för alla som är intresserade av massage och hälsa.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och tillhandahålla finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Svea Ekonomi och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan dela upp din betalning helt utan ränta i 6 eller 12månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 72 månader men då med ränta.

Du kan använda ditt konto för betalning av personlig utveckling eller för någon behandling t.ex. ögonoperation, tandvård, plastikkirurgi eller veterinärvård. Läs mer under fliken Våra Partners.

 

Räkna på din delbetalning här 

 

 

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!

  

   

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 eller 24 månader. Max. belopp är 50000 kr.
Obs! 3 och 24 mån gäller inte hos alla våra partners. Det framgår normalt av mottagarens hemsida vilka alternativ som finns.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60 alt 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Inkl. aviavgift 29 kr. Uppläggningsavgift tillkommer på första avin. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,29%.

Ansök om Human Konto!

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS