Låna räntefritt till din tandvård! Bild: site-logo-smycketorget.jpg

Eftersom man, till skillnad från vanlig sjukvård, betalar en större del av kostnaden själv är det bra att ta reda på vad som gäller innan man går till tandläkaren eller tandhygienisten. För att göra det möjligt för fler att kunna betala för en bra tandvård erbjuder Smycketorgets Tandvård i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av din tandvård. 

 

Om Smycketorgets Tandvård

Smycketorgets Tandvård i Västra Frölunda med tandläkare Göran Haby och team har 25 års klinisk erfarenhet av att bedriva högkvalitativ tandvård genom vetenskap och beprövad erfarenhet.

Kliniken är en av få mottagningar i Sverige som använder tandlaser, vilket ger en bättre och vävnadsvänligare tandvård.

 

Om Human Finans

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. Finansiella tjänster och produkter som produceras tillsammans med Nordea Finans och som distribueras i samarbete med partners inom hälsa, vård och utbildning.

 

Human Konto - Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

Du kan utan att ställa säkerhet dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 eller 24 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 72 månader men då med ränta.

Du använder ditt konto för en eller flera betalningar av tandvård eller för någon annan behandling t.ex. ögonoperation, plastikkirurgi eller veterinärvård. Ett Human Konto kan även användas för din personliga utveckling då vi samarbetar med flera utbildningsföretag runt om i landet.

 

 

 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund!

  

   

 

Räkna på din månadsbetalning här

Återbetalning utan ränta i 3, 6, 12 eller 24 månader. Max. belopp är 50000 kr.
Obs! 3 och 24 mån gäller inte hos alla våra partners. Det framgår normalt av mottagarens hemsida vilka alternativ som finns.

 

Återbetalning med ränta i 36, 48, 60 alt 72 månader. Max. belopp är 100 000 kr.

Inkl. aviavgift 29 kr. Uppläggningsavgift tillkommer på första avin. Avgifter beräknat på kreditbeloppet 25 000 kr och återbetalningstiden 12 månader motsvarar en effektiv årsränta på 4,29%.

Ansök om Human Konto!

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS