Nackademin

Nackademin är ett utbildningsföretag i Solna som bedriver yrkeshögskole-, företags- och gymnasieutbildningar. Skolan är en av Sveriges största anordnare av yrkeshögskoleutbildningar och  erbjuder fler än 20 utbildningar inom områden som design, tandsköterska, business, bygg och IT i nära samarbete med företag från branschen. Totalt har Nackademin ca 2000 elever och ca 100 anställda.

För att få jobb är det inte avgörande vilken utbildning du väljer. Det avgörande är att du är motiverad, engagerad och har bestämt dig för att satsa på ett yrkesområde du är intresserad av. Väljer du att investera din tid på någon av deras utbildningar lovar skolan dig att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå ditt drömjobb.

För drygt tjugo år sedan startade utbildningsformen som i dag benämns Yrkeshögskoleutbildning (YH). Sedan dess har YH kommit att bli en allt mer populär utbildningsform, inte minst i näringslivet som insett vikten av att anställa rätt kompetens på rätt plats. Nackademin har därför nära 20 års erfarenhet av att bedriva utbildningar för näringslivet. Skolan vet vad som är viktigt för dig som yrkesaktiv och vad som händer i branschen.

Välkommen till Nackademin!


www.nackademin.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS