Missbruksterapeuter

Utbilda dig till missbruksterapeut inom alkohol- och drogberoende

Olika former av missbruk är ett stort samhällsproblem och behoven av terapi och stödformer är enorma. Oavsett om man kallar yrket för beroendeterapeut, missbruksterapeut, alkohol- eller drogterapeut, så behövs det många fler terapeuter inom missbruk och beroende med professionell kompetens och utbildning. Alkohol- och drogterapeuter måste behärska många olika inriktningar och behandlingsformer, som det tar lång tid att lära in. 

Även anhöriga behöver stöd

Behovet av utbildade anhörigterapeuter är också  stort. Många människor har problem grund av att någon anhörig missbrukar, är sjuk eller har annat behov av stöd. Det saknas idag terapeuter som kan ge anhöriga stöd på ett professionellt sätt. Anhörigterapeut är ett framtidsyrke som bara kommer att bli viktigare. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Bland våra många samarbetspartners finns landets ledande skolor för dig som vill bli missbruksterapeut.  Många kurser och utbildningar inom dessa områden är inte studiemedels-berättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta. Du kan också välja längre alternativ upp till 72 månader men då med ränta.

Välkommen till vår partner inom Missbruksterapeuter!


    Tomas & Dennis Coach Academy

    Tomas & Dennis Coach Academy går på djupet om hur vi människor fungerar psykologiskt. Utbildningen är för dig som vill coacha andra människor som fastnat i någon form av missbruk. Den är också för dig som har själv fastnat i missbruk och vill ta dig ur på ett enkelt sätt utan att sätta någon nervärderande stämpel på dig själv.

    Det kan vara den bästa gåvan du kan ge dig själv.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS