Veterinär- & djursjukvård

Att våra husdjur och tamdjur blir sjuka eller skadar sig är bland det värsta som kan hända. Då är det skönt att veta att det finns bra vård att tillgå. Veterinärernas branschföreningen  har bestämt tre klasser av veterinärtjänster och djursjukvård:

 • Klinik
 • Djursjukhus
 • Regiondjursjukhus.

Kompetens och kvalité på rätt nivå

Varje klass har egna minimikrav på kompetens, utrustning och lokaler. Syftet med detta är att man alltid ska veta att man får den kvalité på vården, som man har rätt att kräva, och att man kommer till rätt nivå. Kom ihåg att alltid kontakta veterinär när ditt djur behöver vård. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Veterinärvård och djursjukvård kan bli en mycket kostsam och oväntad utgift. Human Finans samarbetar med flera djursjukhus och kliniker för att hjälpa till med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den bästa betalningsformen, ett fast belopp varje månad med en längre eller kortare återbetalningstid. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning räntefritt i 6 eller 12 månader.

"Du ska alltid kontakta veterinär när ditt djur behöver det."  

Välkommen till våra partners inom veterinär- och djursjukvård!

  AleVeterinären i Ale nära Göteborg är en modern djurklinik där du möter professionella och erfarna veterinärer som tar hand om ditt djur. Kliniken utför de flesta operativa ingrepp, röntgen, ultraljudundersökningar och medicinska behandlingar.


  Anicura Blekinge Smådjursklinik

  Blekinge Smådjursklinik finns där för våra fyrbenta vänner. Kliniken är belägen i Nättraby. En mil från Karlskrona och två mil från Ronneby. Kliniken ligger nära E22:an vilket gör kliniken lätt att nå.  Anicura Djursjukhuset Albano

  Sjukhuset erbjuder de allra flesta tjänster inom sjuk- och friskvård för hund och katt; akutsjukvård, intensivvård, specialistveterinärer med spetskompetens inom ett stort antal områden, allmän veterinärvård, rehab och förebyggande vård. Alla dagar, året runt. Alltid med omtanke och kärlek till djuren.  Anicura Falu Djursjukhus

  AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Sjukhuset inriktar sig på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter.
  Djursjukhuset kan hjälpa dig med allt från omplåstring till avancerad kirurgi och vård och har specialkompetens inom bland annat ortopedi, ögon, tänder och hud.


  Anicura Gärdets Djurklinik

  De som arbetar på AniCura Gärdets Djurklinik är veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare, alla legitimerade och alla med stor och bred kunskap och erfarenhet. Kliniken arbetar i team med olika specialområden som tand, operation, mage/tarm och hud.


  Anicura Kumla Djursjukhus

  Djursjukhuset i Kumla består av två kliniker, Hund och Kattkliniken samt Jourkliniken Hund och Katt. Kliniken är alltid redo för akuta fall och personal finns på plats dygnet runt för vård av inneliggande patienter.  AniCura Läckeby Djursjukhus

  Läckeby Djursjukhus erbjuder kvalificerad djursjukvård 24 timmar per dygn för ditt sällskapsdjur. Alla dagar på året! Här finns kompetens som täcker allt från förebyggande vård till specialkirurgi, rehabilitering, akutvård och mycket mer. Filialerna i Borgholm, Högsby och Nybro erbjuder personlig vård nära dig.  Anicura Västra Djursjukhuset

  Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda har veterinärer med specialistkompetens för hundens och kattens sjukdomar.


  Animal ArtroClinic i Söderköping

  Kliniken leds av veterinär Krister Julinder. Kliniken har specialiserat sig på artroskopi och svårare ledoperationer.


  Billdals Djurklinik

  Billdals Djurklinik jobbar småskaligt och personligt i en trevlig klinikmiljö. Kliniken erbjuder hög kvalitet och kompetens på djursjukvård till mycket konkurrenskraftiga priser


  Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

  Blå stjärnans djursjukhus i Borås har veterinärer som specialiserat sig i hundens och kattens sjukdomar. De är idag nästan 40 medarbetare varav 9 veterinärer som årligen hjälper 16 000 djur med varierande åkommor.


  Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg

  Blå Stjärnans Djursjukhus tar emot mer än 42 000 besök varje år och har, utöver specialistkompetens inom hundens och kattens sjukdomar, även spetskompetens inom bland annat kirurgi, invärtesmedicin, akut- och intensivvård, ortopedi, odontologi, oftalmologi, bilddiagnostik, dermatologi, kardiologi, neurologi, internmedicin och intensivvård.


  Din Veterinär i Sollefteå

  Kliniken på Jämtgatan 6 i Sollefteå har erfaren personal som erbjuder professionell undersökning och behandling av smådjur.


  Dingleveterinärerna

  Dingleveterinärerna, tidigare Jordbruksverket, välkomnar alla typer av djur. Kliniken erbjuder professionell djursjukvård till smådjur, häst och lantbrukets djur.


  Gotlands Smådjursklinik

  Kliniken som är belägen i Visby är en komplett smådjursklinik med lab, digital röntgen, kirurgi, ortopedi, stationärsvård. Kliniken har också möjlighet att rehabilitera din hund i Water Walkern.


  Göteborgs Djurklinik

  Göteborgs Djurklinik på Hisings Backa öppnades 1991 och är en fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svenska Djursjukhusföreningens krav på djurkliniker. Där kan hundar, katter, kaniner och smågnagare få kvalificerad sjukvård och förebyggande vård av kompetent personal med stort personligt engagemang.


  Resteröds Djurklinik

  På kliniken i Ljungskile har du möjlighet att få alla vanliga undersökningar, behandlingar och eventuella operationer eller tandvårdsbesök som ditt djur kan behöva.


  Ronneby Veterinärklinik

  Ronneby Veterinärklinik ligger i centrala Ronneby och mitt i Blekinge. Det är en professionell smådjursklinik som utför de flesta operativa ingrepp.


  Sannegårdens Djurklinik

  Sannegårdens Djurklinik på Norra Älvstranden i Göteborg är den lilla kliniken som kombinerar ett personligt bemötande med kvalificerad djursjukvård.


  Smådjurskliniken

  Smådjurskliniken på majorna i Göteborg behandlar alla slags smådjur, såsom hundar, kattor, kaniner, marsvin, råttor och andra smågnagare. Även illrar och fåglar är välkomna.


  Smådjurskliniken i Oskarshamn

  Smådjurskliniken i Oskarshamn är en veterinärklinik som gör behandlingar av smådjur inom allt från friskvård och vaccinationer till tandvård och annan sjukvård. Komplett vård för smådjur helt enkelt!


  Tassarnas Djurklinik

  Med modern utrustning i nyrenoverade lokaler är kliniken i Töreboda din och ditt husdjurs lokala och personliga klinik som står beredda att hjälpa till vid de flesta frågeställningar som du har om din hund eller katt.


  Universitetsdjursjukhuset

  Universitetsdjursjukhuset i Uppsala är Sveriges enda universitetsdjursjukhus och ett av de största och mest moderna djursjukhusen i Europa.På Universitetsdjursjukhuset kombineras forskning, erfarenhet, spetskompetens och engagemang för att kunna ge ditt djur den bästa tänkbara omvårdnaden.


  Varekils Djurklinik

  En liten djurklinik med stora möjligheter. Kliniken tar emot patienter från Orust, Tjörn, Stenungssund med omnejd.


  vet in nordic

  Kliniken erbjuder specialistvård, med fokus på hundar och katter.


  Veterinärgruppen

  Veterinärgruppen i Tygelsjö är en smådjursklinik med specialistkompetens.


  Växjö Nya Djurklinik

  Växjö Nya Djurklinik är en fristående klinik med fokus på smådjur, främst hundar och katter.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS