Akupunktur, Kiropraktik

Utbilda dig inom traditionell kinesisk medicin, akupunktur och kiropraktik

Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin. Med modern västerländsk forskning har man kunnat visa att akupunktur har goda effekter i form av smärtlindring samt påverkan på det autonoma nervsystemet, det vill säga det nervsystem som inte styrs med viljan.

Akupunktur används för att lindra smärta och behandla vissa sjukdomstillstånd. När nålar sätts in i särskilda akupunkturpunkter på kroppen ökar produktionen av olika ämnen, till exempel endorfin, kroppens eget morfin, som bidrar till att minska smärtan. Efter akupunkturbehandlingen känns musklerna ofta mycket avspända.

Kiropraktik är en behandling främst mot ryggbesvär. Kiropraktik stimulerar kroppens självläkande förmåga och har som mål att avlägsna störningar i nervsystemet och återskapa funktionen på kotpelaren genom justeringar. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Human Finans hjälper dig att finansiera din utbildning. Vi vill ge dig möjligheten att förverkliga din dröm. Därför erbjuder vi förmånliga lån och krediter för dig som vill satsa. Många kurser och utbildningar kan vara kostsamma och är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6 eller 12 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners inom Akupunktur och Kiropraktik! 

  Kina-Terapi Skolan

  Skolan som är kvalitetssäkrad av SFKM erbjuder utbildning i basmedicin samt flera komplementärmedicinska utbildningar såsom akupunktur och akupressur.


  Nei Jing Akademin

  Nei Jing Akademin är skolan som i över 30 år varit verksam med specialiserade utbildningar inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Skolan har utbildat flera hundra professionella terapeuter under sin verksamma tid. Utbildningarna är i överensstämmande med de strikta kraven och riktlinjer föreskrivna av SAF (Svenska Akupunktur Förbundet).


  Vedic Akupunktur

  Treårig Akupunkturutbildning på deltid i Leksand med inriktning Klassisk Medicin.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS