Coachning & Ledarskap

Coachning för personlig utveckling

Att coacha innebär att handleda, instruera, ge stöd och vägledning i syfte att utveckla klientens egna förmågor samt att klara av hinder och svårigheter. Coachning används inom en rad olika områden som idrott, näringsliv och privatliv. Den förekommer i olika former som exempelvis psykologisk och kognitiv coachning samt livscoachning. 

Kognitiv grundtanke och positiv feedback

Coachning bygger på en kognitiv grundtanke som fokuserar på att ställa upp mål och förverkliga dem här och nu. Genom att ge mycket positiv feedback hjälper man klienten att utvecklas. När man coachar utgår man från att alla har ett behov av att bli sedda och bekräftade. Utöver den positiva feedbacken kan man också ge konstruktiv kritik för att bygga upp och utveckla. Man kan även  uppmuntra klienten att coacha sig själv genom affirmationer, positivt tänkande om sig själv. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

För att möta det moderna arbetslivets höga krav på personlig utveckling finns ett stort utbud av företag och institut som erbjuder både coachning och utbildningar inom coachning och ledarskap. Många av dessa är hänvisade till privat finansiering. Human Finans erbjuder hjälp med förmånliga och enkla betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners inom Coachning!

  4 Life Academy

  4 Life är ett utbildningsföretag som utbildar företag och privatpersoner i NLP, kommunikation och ledarskap. Och hjälper människor att upptäcka sin drivkraft, vilja och livsprojekt.


  Akademi Coachstjärnan

  Akademi Coachstjärnan är ett utbildningscenter för framtidens coacher, ledare och entreprenörer. De erbjuder bl.a. prisvärda ackrediterade diplomutbildningar i coaching med möjlighet till vidare internationell certifiering inom ICF på olika nivåer.


  Cady Utbildningar

  Cady är ett av Almega auktoriserat utbildningsföretag. Alla utbildningar är på distans och avslutas med en slutuppgift.


  CoachCompanion

  CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av de äldsta utbildningsföretagen i Sverige med ackreditering av ICF att självständigt certifiera sina kursdeltagare på ACC och PCC nivå.


  Folkuniversitetet i Stockholm

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  Folkuniversitetet Region Väst

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  Gestalt Akademin i Skandinavien

  Gestalt Akademin i Skandinavien bedriver utbildning inom psykoterapi och organisationsutveckling på Gestaltteoretisk grund. De ger Psykoterapeut- och Organisationsutbildning på mastersnivå vid University of Derby, samt diplomutbildningar, kortare kurser, seminarier och fortbildning.


  Human Awareness

  Hos Human Awareness hittar du genvägen till hälsa, framgång och verklig lycka! De arbetar med Human Awareness utvecklingsmodell och Heart IQ-metoden, vilka bygger på den senaste kunskapen inom personlig utveckling och psykologi.


  HumanNova

  HumaNova verkar för individens och organisationens växande. För dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.


  Imagefocus

  Imagefocus arbetar med personlig utveckling, samt utbildning och coachning för företag, organisationer och skolor för att täcka marknadens behov av ökad personlig service. Exempel på utbildningar är Diplomerad Yrkeslärare och Diplomerad Personal Shopper.


  Inner Power Centre

  De arbetar med hypnosterapi och NLP (Neuro Linguistisk Programmering) - några av de kraftfullaste metoderna som existerar för att skapa utrymme för genomgripande positiva förändringar i livet.


  Lifecap

  Lifecaps utbildningar är processorienterade och upplevelsebaserade. Den pedagogik de arbetar efter, som bygger på kognitiv beteendeteori, strävar efter att ge dig som elev möjlighet att tydligare se dig själv och dina egna beteenden.


  Academy for Inner Potential

  Academy for Inner Potential är ett religiöst obundet utbildningssäte för personlig utveckling och kunskap främst inom områdena andlighet, intuition och medialitet.


  Tomas & Dennis Coach Academy

  Tomas & Dennis Coach Academy går på djupet om hur vi människor fungerar psykologiskt. Utbildningen är för dig som vill coacha andra människor till välmående och harmoni. Den är också för dig som vill må bättre själv, förbättra ditt ledarskap, föräldraskap, äktenskap och prestation inom alla områden.

  Det kan vara den bästa gåvan du kan ge dig själv.


  Unestål Education

  Unika utbildningar, kurser och träningsprogram i Mental Träning, Coaching, Ledarskap och Stresshantering för personlig utveckling av dig själv och andra.sk


  YourVisionCoachAcademy

  YourVisionCoachAcademy erbjuder ICF Ackrediterad coachutbildning om 64 timmar med möjlighet till certifiering internationellt. Utbildningen ges i Stockholm och Malmö på både svenska och engelska.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS