Språk

Språkutbildningar för din och samhällets nytta

Goda språkkunskaper i det egna såväl som i främmande språk, är grunden för all kommunikation. Därför finns det alltid efterfrågan på språklig kompetens inom alla samhällsområden, som affärslivet, samhällets institutioner, skolor och andra offentliga verksamheter. Och ju mer internationellt  utbyte vi har desto mer ökar behovet av språklig kompetens. Vare sig du vill förkovra dig i något språk för din egen skull eller som ett led i en karriär finns det mycket att välja på. Så varför vänta? 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Våra partners erbjuder utbildningar i de flesta språken. De två mest talade språken i världen är mandarin och spanska. På tredje plats kommer engelska. Svenska ligger lite längre ner. Många kurser och utbildningar är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6 eller 12 månader utan ränta. Du kan också välja längre alternativ upp till 72 månader men då med ränta.   

Välkommen till våra partners inom Språk!

    Folkuniversitetet i Stockholm

    Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


    Medborgarskolan

    Medborgarskolan Stockholmsregionen - Där intresse blir kunskap. Anordnar ca 6000 kurser, föreläsningar och utbildningar inom ett brett ämnesområde.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS