IT, Data och Teknik

IT-utbildning  - starten på en ny karriär

Vill du vara med och utforma framtidens teknik? Vill du starta en karriär inom IT, data eller teknik? Du kanske redan arbetar inom området och vill fördjupa dina kunskaper? Vilket det än är finns det en rik flora av företag och institut, som erbjuder bra utbildningar och kurser. Du finner vad du söker hos våra partners. Vare sig du är nybörjare eller professionell. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Human Finans hjälper dig att finansiera din utbildning. Många kurser och utbildningar inom IT-området kan vara kostsamma och är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners inom IT!

  Folkuniversitetet i Stockholm

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  Lexicon

  Lexicon är sveriges största kompetensutvecklare för företag och organisationer. De erbjuder allt från lärarlett i sal och digitalt på distans, till anpassade program med blended learning.


  Medborgarskolan

  Medborgarskolan Stockholmsregionen - Där intresse blir kunskap. Anordnar ca 6000 kurser, föreläsningar och utbildningar inom ett brett ämnesområde.


  Nackademin

  Nackademin är ett utbildningsföretag i Solna som bedriver yrkeshögskole-, företags- och gymnasieutbildningar. Skolan är en av Sveriges största anordnare av yrkeshögskoleutbildningar och erbjuder fler än 20 utbildningar inom områden som design, tandsköterska, business, bygg och IT i nära samarbete med företag från branschen.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS