Tandsköterska

Det finns ett behov av tandsköterskor i stora delar av landet. Som tandsköterska arbetar du med tandvård, förebyggande tandvård och tandhälsoinformation.   Utbildningen passar dig som är serviceinriktad, vill arbeta med människor och trivs att jobba i team. Som tandsköterska har du en central roll i tandvårdsteamet och du assisterar tandläkaren vid undersökning och behandling av patienter.

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Human Finans hjälper dig att finansiera din utbildning. Vi vill ge dig möjligheten att förverkliga din dröm. Därför erbjuder vi förmånliga lån och krediter för dig som vill satsa. Många kurser och utbildningar kan vara kostsamma och är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6 eller 12 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners för utbildning till Tandsköterska!

    Cady Utbildningar

    Cady är ett av Almega auktoriserat utbildningsföretag. Alla utbildningar är på distans och avslutas med en slutuppgift.


    Nackademin

    Nackademin är ett utbildningsföretag i Solna som bedriver yrkeshögskole-, företags- och gymnasieutbildningar. Skolan är en av Sveriges största anordnare av yrkeshögskoleutbildningar och erbjuder fler än 20 utbildningar inom områden som design, tandsköterska, business, bygg och IT i nära samarbete med företag från branschen.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS