Tandvård & Tandbehandlingar

God munhygien grunden för god tandhälsa

En god munhygien är den viktigaste insatsen vi kan göra för att behålla friska tänder.  Utöver detta är regelbundna besök hos tandläkare och/eller tandhygienist viktiga för att tidigt upptäcka och åtgärda de förändringar som kräver professionell behandling. 

Stort utbud av tandvårdsbehandlingar

Det finns ett rikt utbud av tandvård som ges av kliniker och institutioner. Allt från ren tandläkarbehandling, tandhälsa och  tandakut till förebyggande , mer omfattande och även kosmetiska åtgärder. Human Finans  samarbetar med flera av dessa. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

En tandvårdsbehandling kan bli mycket kostsam. Human Finans erbjuder bra betalningslösningar för att förenkla detta. Tillsammans utarbetar vi den bästa betalningsformen, ett fast belopp varje månad med en längre eller kortare återbetalningstid. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt keditlöfte/ Human Konto och dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 och ibland 24 månader.

Välkommen till våra partners inom Tandvård!

  711 Kliniken

  Kliniken hjälper dig med allt inom tandvård. Erfaren personal som ger dig ett personligt och omtänksamt omhändertagande. Kliniken finns i Jönköping City på Borgmästargränd samt på Mollbergsvägen 10 i Jönköping Norrahammar.


  711 Kliniken

  Kliniken hjälper dig med allt inom tandvård. Erfaren personal som ger dig ett personligt och omtänksamt omhändertagande. Kliniken finns i Jönköping City på Borgmästargränd samt på Mollbergsvägen 10 i Jönköping Norrahammar.


  AV Tandhälsa

  Tandläkare på kilsgatan 5A i Örebro.


  Bene Tandvård

  De är ett tandläkarteam på Artillerigatan 16 i Stockholm som hjälper dig med allt inom tandvård. Tandläkare Johan Graf Tandläkare Patrik Mofors Tandläkare Jan Bardel


  Dental Rental Tandläkare Sandbacka

  De välkommnar dig till en trivsam praktik i lugna, varma och trevliga lokaler. Med ett centralt läge nära pendeltåg och bussar och 6 egna parkeringsplatser tar du dig enkelt dit utan problem. Med generösa öppettider och ett flexibelt arbetssätt får du snabbt en tid som passar dig.


  Dentest

  Dentest på Klostergatan 3 i Lund har spetskompetens inom estetisk-kosmetisk tandvård, implantatbehandling och komplex bettrehabilitering.  Ekerö Tandvård

  Ekerö Tandvård är en privat tandläkarmottagning på Ekerö. Erbjuder: allmän vuxentandvård, kostnadsfri barntandvård, förebyggande tandvård med tandhygienist, blekning, titanimplantat enligt Brånemark system. Tandläkare Nicke Björling


  Excellence Tandvård

  Excellence är en toppmodern tandvårdsklinik i Sundsvall med inriktning på kosmetisk tandvård. Kliniken erbjuder också vanlig tandvård av högsta kvalitet.ex


  Folkungatandläkarna

  Tandläkarna Anders Engström, Vanja Buske och Malin Bornesjö hälsar dig välkommen till Folkungatandläkarna.


  Gadd Tandvård i Sävsjö

  Gadd tandvård utför alla typer av behandlingar från basundersökningar, fyllningar, rotfyllningar till vanliga tandutdragningar inklusive operationer.


  Gadd Tandvård i Värnamo

  Gadd tandvård utför alla typer av behandlingar från basundersökningar, fyllningar, rotfyllningar till vanliga tandutdragningar inklusive operationer.


  Jönköpings & VaggerydsTandvård

  På kliniken möter du erfaren personal som är kunnig inom den allra senaste tekniken inom tandvård. Beslut och diagnoser fattas utifrån högt ställda krav om patientsäkerhet och önskemål.


  Karlakliniken

  Specialistklinik för käkkirurgi och Implantat. Tandläkarna och specialisterna i käkkirurgi tar emot dig på Styrmangatan 45 i Stockholm. Per Jesslén, specialist käkkirurgi Maria Jesslén, tandläkare Gunnar hall, specialist käkkirurgi Björn Friedman, specialist käkkirurgi


  Kullavikskliniken - IDent

  Kullavikskliniken är en högmodern tandläkarmottagning som är byggd för optimal tandvård och hygien. Kliniken har för närvarande tre tandläkare: Anne-Sophie Gustavsson, Ottilia Ericson samt Ellinor Jensen Lindnér.


  Mölndals Tandakut

  Kliniken utför all slags allmäntandvård bl.a. undersökning, fyllningar, kronor, broar, helkeramikbroar och porslins-
  fasader.


  Nacka Tandvårdsteam

  Nacka tandvårdsteam är en modern tandvårdsklinik i centrala Nacka. Kliniken erbjuder all typ av tandvård i nyrenoverade lokaler på markplan (rullstolsanpassat). Traditionell, estetisk och kirurgisk tandvård inkl implantat. Kliniken tar även emot barnpatienter.


  Nya Tandvårdsgruppen i Säffle

  Tandläkare Lenardo Gomez med team hälsar patienter välkomna till kliniken i Säffle.


  Preventum

  Preventum är det ledande serviceföretaget för privattandvården med närmare 300 tandvårdsföretag som kunder


  Renaissance Dental

  Kliniken belägen i Solna erbjuder allmäntandvård implantat och käkkirurgiska behandlingar.


  Saltsjöbadens Tandvårdsteam

  Saltsjöbadens Tandvårdsteam är en modern tandvårdsklinik i Saltsjöbaden. Här erbjuds all typ av tandvård i nyrenoverade lokaler (rullstolsanpassat). Traditionell, estetisk och kirurgisktandvård inklusive implantat. Kliniken tar även emot barnpatienter.


  Södertandläkarna

  Södertandläkarna ligger i hjärtat av Södermalm. Du hittar kliniken ett stenkast från korsningen mellan Götgatan och Folkungagatan. Kliniken erbjuder avancerad tandvård för vuxna och är specialiserade på bettrenoveringar och tandimplantat.


  Tandhälsan i Mellerud

  Tandläkare Lenardo Gomez med team hälsar patienter välkomna till Tandhälsan i Mellerud.


  Tandkliniken Pärlan

  Kliniken på Wieselgrensplatsen 29 i Göteborg utför all slags tandvård.


  Tandläkare Ellinor Jensen-Lindnér

  Kliniken utför all typ av tandvård från vanliga kontroller till större behandlingar som implantatoperationer och smile makeovers.


  Tandläkare Perry Karlsson

  Tandläkarmottagning på Sveavägen 13 i Stockholm.


  Tandläkarna på Hörnet - Forza Dental

  Tandläkarna Håkan Sköldin och Walter af Donner erbjuder de flesta typer av behandlingar. Kliniken är belägen i Katrineholm.


  Tandläkarna Stora Gungan

  Klinikens verksamhet bygger på tandvård för hela familjen. Allt från förebyggande frisktandvård till omfattande rehabiliteringar. Kliniken anlitar uteslutande lokala svenska kvalitetssäkrade tandtekniker.  Tandvård & Hälsorum, Farstapraktiken

  Med bred kompetens och erfarenhet inom hälsa, friskvård och tandvård erbjuds ett lika självklart som unikt koncept. "Sund kropp, frisk mun" är deras motto.


  Vaggeryds Tandvård

  På kliniken möter du erfaren personal som är kunnig inom den allra senaste tekniken inom tandvård. Beslut och diagnoser fattas utifrån högt ställda krav om patientsäkerhet och önskemål.


  Willa Tandhälsa-ODIS

  Willa Tandhälsa är ett tandvårdshus i Solna med allt under ett tak för komplett vuxentandvård. Allt ifrån tandläkarens vanliga årliga rutinundersökning, till avancerade implantat-behandlingar. Tandläkarmottagning på Sjövägen 20 i Solna. Tandläkare Mats Brontén, tandläkare Fredrik Nygren, tandläkare Anna Berg och tandläkare Karolin Baho


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS