Plastikkirurgi

Estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi

Det finns två olika typer av plastikkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi:

 • Estetisk plastikkirurgi avser att förbättra eller förändra något i utseendet, som man inte  är nöjd med.  De vanligaste ingreppen är lyft av ögonlock och ögonbryn samt olika bröstoperationer.
 • Rekonstruktiv plastikkirurgi avser återskapande av ett utseende som förändrats på grund av sjukdom, olyckshändelse eller är en medfödd missbildning.

Plastikkirurgin kom till Sverige på 1950-talet och nu utförs årligen cirka 20 000 plastikoperationer. Både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi görs för att förbättra utseende och livskvalitet. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Plastikkirurgi innebär ofta en stor kostnad som med fördel kan delas upp på lämpliga månadsbetalningar. Tillsammans med dig och våra partners utarbetar vi den bästa återbetalningslösningen, ett fast belopp varje månad med en längre eller kortare återbetalningstid. Det är en förmånlig finansiering där upp till 50 000 kr kan vara som räntefri delbetalning.    

Välkommen till våra partners inom Plastikkirurgi!

  Akademikliniken

  Akademikliniken är en av Nordens ledande privata kliniker för plastikkirurgi, dermatologi och estetiska behandlingar.


  Aleris Plastikkirurgi Cosmetic & Surgery

  Aleris erbjuder estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i Umeå och Malmö.


  Bellakliniken

  Kliniken har erfaren personal och erbjuder bland annat bröstförstoring, bröstförminskning, ansiktslyftning, fettsugning, bukplastik, läppförstoring samt estetiska behandlingar som laser, hårborttagning, restylane och botox. Kliniken finns i Helsingborg.


  Citadellkliniken

  Citadellkliniken är en av Sveriges största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi. De erbjuder plastikkirurgi av högsta klass såsom bröstförstoring, bröstförminskning, bukplastik, fettsugning, ansiktslyftning med mera. Kliniken finns i Malmö och Landskrona.


  Conturkliniken

  Conturkliniken i Stockholm har lång erfarenhet av plastikkirurgi. Modern plastikkirurgi består av flera delar där plastikkirurgi är en av komponenterna. För att uppnå det mest optimala resultatet av plastikkirurgin kombinerar kliniken olika behandlingar beroende på önskemål och behov.


  Lidingökliniken

  Lidingökliniken är ett genom Länstyrelsen auktoriserat minisjukhus, som sedan 1985 är specialinriktat på plastikkirurgi. Fem plastikkirurger är knutna till kliniken. Dessa utför de flesta operationerna inom både estetisk kirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi.


  Polarkliniken

  Polarkliniken i Umeå och Sundsvall har mer än 40 års samlad kirurgisk erfarenhet och kan erbjuda de flesta typer av plastikkirurgiska åtgärder. Från enkla behandlingar av rynkor och åderbråck till avancerade ansiktslyft eller bröstoperationer.


  Specialistkliniken i Umeå

  Specialistkliniken erbjuder dig ett läkarteam inom allmän kirurgi, estetisk kirurgi mm som bland annat består av världsledande specialister i sin profession


  Specialistläkarhuset i Sundsvall

  Specialistläkarhuset i Sundsvall har som mål att tillhandahålla professionell, snabb sjukvård i södra norrland. De har ett brett vårdutbud med kompetens bland annat inom allmänmedicin, hud, kirurgi, ortopedi, plastikkirugi, reumatologi och öron, näsa & hals.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS