Friskvård, Massage, Hälsa, Yoga

Utbildningar för friskare och hälsosammare liv

Vill du vidareutbilda dig inom friskvård? Det finns en rad olika företag och institut som erbjuder kurser och utbildningar inom hälso- och friskvårdsområdet. Du kan utbilda dig till massör, personlig tränare, lärare i yoga, hudterapeut och mycket annat. Har du drömt om att arbeta med människor och hjälpa dem till ett rikare liv   är chansen stor att du finner du rätt utbildning hos våra partners. Utbildning till personlig tränare, massageutbildning, spa-utbildning, yoga eller utbildning till hudterapeut är populära val. Det är utbildningar som kan leda till yrken med intressanta valmöjligheter, med arbetsplatser både i Sverige och utomlands.

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Human Finans hjälper dig att finansiera din utbildning. Vi vill ge dig möjligheten att förverkliga din dröm. Därför erbjuder vi förmånliga lån och krediter för dig som vill satsa. Många kurser och utbildningar inom friskvårdsområdet kan vara kostsamma och är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt lånelöfte/Human Konto och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta. Ett lånelöfte som kan användas för flera betalningar och betalningar vid olika tillfällen.

Välkommen till våra partners inom Friskvård, Massage, Hälsa och Yoga!

  Akademikliniken Academy

  Specialistutbildningar inom estetiska behandlingar med behörighet att utföra avancerade skönhetsbehandlingar.


  Akademin för SER-terapi

  Skolan erbjuder utbildningar inom anknytningsteori, objektrelationsteori, regressionsterapi, samtalsterapi och behovs och kroppsorienterad terapi (EFB-metoden)Kurser med meditation, djupandning, visualisering och avslappning.


  ANNA hallén UTBILDNINGAR

  ANNA hallén UTBILDNINGAR ingår som en del av SUNT förnuft som startade 2005. Företaget har från start inriktat sig på utbildningar, föreläsningar och kurser inom lågkolhydratkosten med fokus på naturliga fetter.


  Atmajyoti Yoga

  Skolan erbjuder Yoga, mindfulness, yogaresor och yogalärarutbildningar.


  Axelsons Institute

  Axelsons Institute har Nordens största utbud av alternativ- och komplementärmedicinska kurser och utbildningar. Utbudet varierar från korta "prova på"-kurser till långa yrkesutbildningar. Axelsons har sedan skolan grundades 1962 lett utvecklingen av modern svensk massage och kroppsterapier i Skandinavien.


  Bergqvist Massage & Friskvård

  Bergqvists i Linköping erbjuder utbildningar i massage,friskvård och personlig tränare. Skolan har utbildat massageterapeuter i drygt 20 år. Allt från längre yrkesutbildningar som Massageterapeut/Certifierad massör till massagekurser för nybörjare.


  CHIA Holistic Beauty & Massage

  Massagekurser för hud-& massageterapeuter som vill utvecklas, få fler kunder, spara på sin kropp och kunna öka sina priser!


  DoPadel Academy

  Med sina 35 utbildade tränare är DoPadel Academy en av de ledande Padelakademierna i Norden.


  Eleiko

  Eleiko arrangerar en rad olika utbildningar inom idrott, träning och hälsa med fokus på funktionell styrketräning och personlig träning.


  Funktionsmedicinska Vårdutbildningar

  Vårdutbildningar i funktions- och evolutionsmedicin samt kosthållning. Ansvariga utbildare är Dr Peter Martin samt Jonas Bergqvist.


  Gilda Skolan

  Gilda Skolan i Göteborg, Stockholm och Malmö erbjuder en kvalificerad hudterapeututbildning som leder till en internationell CIDESCO-examen.


  Health & Medical Group

  Företagsgruppen strävar efter att ständigt ligga i framkant vad gäller kurser och yrkesprogram. Samma målsättning delar de med sina partnerskolor Paleo Institute, Funktionsmedicinska Institutet och Funktionsmedicinska Vårdutbildningar. Tillsammans erbjuder man ledande kurser och yrkesprogram som formar morgondagens friskvård och sjukvård.


  Kairon Reflexologiskola

  Zonterapi för hela kroppen.
  Utbildningen till Kaironreflexolog är en tvåårig zonterapiutbildning som ger dig som terapeut förståelse för hur obalans och sjukdom uppstår, var de härrör ur och hur vi kan behandla dem.


  LevaSockerfri

  Utredning, rådgivning, biokemisk reparation, matplaner, kursverksamhet och föreläsningar för behandling vid sockerberoende.


  Lifestyle Group Scandinavia

  I Lifestyle Group ingår Paleo Institute, Funktionsmedicinska Institutet och Performance Institute.
  Paleo Institute samlar evolutions- och funktionsmedicinsk kunskap i moderna yrkesutbildningar.
  De lär dig framtidens hälsa. De lär dig optimering. De lär dig paketera kommersiellt för ett framgångsrikt yrkesliv.


  Luning Academy

  Luning Academy erbjuder utbildningar inom funktionsmedicin.


  Massageakademin

  Massageakademin i Örebro har utbildat massörer sedan 1995. Skolans utbildningar är öppna för alla som är intresserade av massage och hälsa.


  Medlearn

  Medlearn erbjuder utbildning på olika nivåer inom hälsa, vård och omsorg. Hösten 2020 erbjuder Medlearn en ny yrkesutbildning till Tandsköterska.


  Mind Body Balance

  Mind Body Balance erbjuder dig skräddarsydda upplägg så att du kan optimera din hälsa. MInd Body Balace erbjuder också mindfulnesskurser och privatlektioner samt utbildning till mindfulnessinstruktör.


  Naturmedicinska Akademin i Göinge

  Naturmedicinska Akademin erbjuder utbildningar i grundläggande naturmedicin.


  Nordiska Yoga Institutet

  Nordiska Yoga Institutet erbjuder utbildningar till yogalärare och olika påbyggnadsutbildningar för dig som är yogalärare.


  Rasayana Wellness

  Dr Sangeeta Balaprakash håller årligen i en ett-årig ayurvedautbildning. Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med ayurveda eller vill fördjupa dina kunskaper inom detta område för egen del.


  SAFE Education - Competence Factory

  SAFE är marknadsledande leverantör av instruktörsutbildningar för träningsbranschen. SAFE-licensen är mycket välrenommerad och ger bästa möjliga start i din nya karriär. Utbildningar finns inom både individuell träning och gruppträning och det finns även en rad specialutbildningar för dig som vill vidareutveckla dig inom träning och friskvård.


  Sverigehälsan

  Sverigehälsan i Malmö erbjuder flera spännande utbildningar till dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv och som vill arbeta aktivt för att främja hälsa, välmående och personlig utveckling. Utbildningsorter är Malmö och Stockholm.


  The Academy - Competence Factory

  The Academy utbildar, fortbildar och inspirerar ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning, sport och hälsa.


  Transcendental Meditation- Maharishi Institut för Kreativ Intelligens

  Transcendental Meditation är en enkel teknik som förbättrar din hälsa, gör dig mer kreativ, ger dig ett klarare tänkande och förbättrar dina relationer.


  tre60naturkosmetik

  Utbildningar inom hudvård och SPA med naturkosmetisk inriktning.


  UPH, Utbildningscentrum för Professionell Häst, Hund & Humanvård

  UPH utbildar dig till Hästfysioterapeut, Equipment Coach, Hundfysioterapeut samt Humanfysioterapeut. UPH:s mål är att fackkunnigt folk med förtroende ska kunna vända sig till av UPH utbildade elever och få adekvat behandling.


  Yogayama

  Yogayama erbjuder bla en bred, internationell yogalärarutbildning med fokus på yoga som livsstil och praktiska verktyg i vardagen. Utbildningen ger blivande yogalärare de förberedelser som krävs för att arbeta med yoga men passar lika bra för dig som önskar fördjupa dig i denna tradition av enbart personliga skäl.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS