Makeup, Frisör, Naglar, Stylist

Make Up-artist - ett mångsidigt yrke med stora möjligheter

Att arbeta med make up, styling och utseende öppnar ett stort fält av möjligheter. Det finns arbetsuppgifter inom film och TV med att sminka programledare och andra som ska synas. Det finns  uppgifter i skönhetssalonger, varuhus,  butiker, hotell och i modeindustrin. Vid nästan all modellfotografering behövs sminkning. Arbetet sker ofta på oregelbundna tider och kräver stor koncentrationsförmåga.    

Frisör - ett kreativt och spännande yrke

Du som vill bli frisör bör vara kreativ, ha god fysik och gilla att ta hand om människor. En frisör arbetar med olika hantverkstekniker som klippning, styling, färg mm. Frisörer måste också ha kunskap i kemi. Om har du anlag för allergier är frisöryrket mindre lämpligt eftersom du kommer i kontakt med många olika kemikalier, metaller och ofta har händerna i vatten. 

Stylist - ett utåtriktat yrke

Som stylist arbetar du med en kombination av mode, kläder, färg och form. Du kan välja att specialisera dig inom olika områden som mode, makeup eller kanske hår. 

Nagelterapeut - ett roligt och kreativt yrke med många karriäralternativ

Nagelbranschen är idag oerhört expansiv och spännande, nya produkter och märken kommer ut på marknaden kontinuerligt och tekniken vidareutvecklas ständigt. Detta gör att det förutom arbete som nagelterapeut även finns andra karriärvägar inom nagelbranschen som t.ex. säljare av nagelprodukter åt en leverantör, importör eller utbildare.

Sverige idag finns inga bestämmelser eller lagar som säger att man måste ha en viss typ av nagelutbildning för att kalla sig nagelterapeut, nagelspecialist, nagelskulptris, nageldesigner eller manikyrist. Dessa namn är ändå vedertagna begrepp i branschen.  

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Human Finans hjälper dig att finansiera din utbildning för att du ska kunna förverkliga din dröm att bli frisör, stylist, nagelterapeut eller make up-artist. Många kurser och utbildningar inom dessa områden är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta. Du kan också välja ett längre alternativ upp till 72 månader men då med ränta.

Human Finans samarbetar med flera utbildningsföretag som kan ge dig den nödvändiga grunden för att du ska kunna förverkliga din dröm om att bli frisör, stylist, nagelterapeut eller make up-artist. 

Välkommen till våra partners inom  Makeup, Frisör, Naglar och Stylist!

  Beauty Academy by Dashl

  Beauty Academy erbjuder intensivutbildningar i make-up inom mode,reklam och skönhet.


  Jorat Academy

  Teamet på Jorat Academy tror på dig! Skolan erbjuder de senaste utbildningarna inom skönhet, följ din dröm genom en onlineutbildning eller någon av skolans fysiska utbildningar..


  Lilly Nails i Landskrona

  Lilly Nails i Landskrona erbjuder en rad SEYF-godkända (Svenska Estetikers Yrkesförbund) nagelutbildningar för både amatörer och redan utbildade nagelterapeuter.


  Make Up Institute

  Make Up Institute Stockholm är den internationella skolan för hår och makeupartist yrket. Skolan etablerades 1997 och är en av de ledande makeupskolorna i Europa.


  Nail Shape by Sweden

  Nail Shape är en SANSA-godkänd skola, som ger dig en bred och säker grund att stå på i ditt nya yrke. Högkvalitativa produkter och bästa supporten före, under och efter utbildningen gör ditt arbete till en dröm!


  Nail Systems

  Nail Systems utbildar dig till diplomerad nagelterapeut eller vidareutbildar dig med NSI gel-och akrylsystem alt. annan specialkurs. Utbildningarna ges på flera alternativa utbildningsorter.


  Saris Nagelskola-Nail Care & Beauty

  Saris Nagelskola i Karlstad har olika utbildningar till nagelspecialist. Utbildningar i manikyr och pedikyr, lackning och akryl mm.


  Scandinavian Manicure-naglar.com

  Scandinavian Manicure är sedan 21 år tillbaka det marknadsledande företaget inom den professionella nagelbranschen och återförsäljare för Creative Nail Design och Backscratchers. De har utbildningar för såväl nybörjare som proffs.


  Studio Jowa

  Studio Jowa ger utbildningar i Luleå som utbildar dig till nagelterapeut, fransstylist, lashlift stylist, browlift stylist, spraytan artist samt sugarista.


  Svenska Frisörskolan i Göteborg

  Läs din grundutbildning på två terminer på Svenska Frisörskolan i Göteborg! Alla huvudlärare på skolans frisörutbildning har gesällbrev, mästarbrev, pedagogisk utbildning från högskola och internationell lärarutbildning via Pivot Point.
  Svenska Frisörskolan är godkänd av Sveriges frisörföretagare och Handels.


  Svenska Frisörskolan i Stockholm

  Svenska Frisörskolan är en exklusiv privatskola som utbildar dig till en kreativ och konstnärlig frisör. Utbildningen är internationellt godkänd och leder till gesällprov. Skolan finns i Trollhättan,Stockholm och i Göteborg.


  Svenska Frisörskolan i Trollhättan

  Svenska Frisörskolan är en exklusiv privatskola som utbildar dig till en kreativ och konstnärlig frisör. Utbildningen är internationellt godkänd och leder till gesällprov. Skolan finns i Trollhättan,Stockholm och i Göteborg.


  Svenska Skönhetsskolan

  Skolan som finns i Borås och i Jönköping har flera upplägg för sina nagelutbildningar, kvällskurs eller dagkurs - även under helger.


  Svenska Stylistskolan

  Svenska Stylistskolan utbildar dig till bl.a Image-konsult. Utbildningen omfattar alla bitar inom styling-, foto- och floristdesign. Skolan finns i Trollhättan och Göteborg.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS