Övrig vård & hälsa

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Du kan ansöka om ett kostnadsfritt lånelöfte/Human Konto och dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 och ibland 24 månader.

Välkommen till våra partners inom övrig Hälsa & Vård!

  2Heal Medical

  2Heal Medical bedriver medicinsk verksamhet med inriktning mot Funktionsmedicin, en arbetsmetod som syftar till att på vetenskaplig grund identifiera och förebygga underliggande orsaker till ohälsa.


  Afobia

  Afobia ger behandlingar för fobier och rädslor. Behandlingar som är effektiva och vetenskapligt grundade.


  Amedo

  Amedo genomför neuropsykiatriska utredningar av tillstånd som ADHD, ADD och autism. I utredningen är dina behov, förutsättningar och mål i fokus.


  Dermacenter

  DermaCenter Stockholm är en klinik med inriktning inom estetisk dermatologi och laser kirurgi. Kliniken är specialiserad på att behandla åldrad hud och även att förebygga hudens åldrande.


  Irradia - Spectro Analytic Irradia

  Irradia är ett svenskt medicintekniskt företag som specialiserat sig på laserterapi och har över 30 års erfarenhet inom detta område. Med en medicinsk laser - MIDCARE - kan du behandla dina muskler, leder och senor. Laserljus appliceras på vävnaden för att minska smärta, inflammation och för att främja läkning.


  Specialistläkarhuset i Sundsvall

  Specialistläkarhuset i Sundsvall har som mål att tillhandahålla professionell, snabb sjukvård i södra norrland. De har ett brett vårdutbud med kompetens bland annat inom allmänmedicin, hud, kirurgi, ortopedi, plastikkirugi, reumatologi och öron, näsa & hals.


  Stockholm Hernia Center

  Stockholm Hernia Center är en fristående kirurgklinik specialiserade på bråck och bukväggskirurgi. Kliniken har lång erfarenhet av utredning, behandling och operation av rektusdiastas (delade magmuskler efter tex graviditet).


  Svettkliniken

  På Svettkliniken tjänstgör läkare och specialistsjuksköterska med lång erfarenhet av hyperhidros, överdriven svettning. Kliniken behandlar hyperhidros på alla kroppsområden på ett säkert och effektivt sätt. Alla patienter erbjuds smärtlindning eller bedövning.  Transcendental Meditation- Maharishi Institut för Kreativ Intelligens

  Transcendental Meditation är en enkel teknik som förbättrar din hälsa, gör dig mer kreativ, ger dig ett klarare tänkande och förbättrar dina relationer.


  Vasa Läkarmottagning

  Vasa Läkarmottagning på sveavägen i Stockholm erbjuder läkarmottagning samt olika estetiska behandlingar utan operation. Kliniken leds av Dr. Victor Garcia.


  Veritaskliniken - Swefi Care Derma

  Veritaskliniken är en privat läkarmottagning med inriktning mot dermatologi och estetiska behandlingar.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS