Övrig vård & hälsa

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Du kan ansöka om ett kostnadsfritt lånelöfte/Human Konto och dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 och ibland 24 månader.

Välkommen till våra partners inom övrig Hälsa & Vård!

  Afobia

  Afobia ger behandlingar för fobier och rädslor. Behandlingar som är effektiva och vetenskapligt grundade.


  Dermacenter

  DermaCenter Stockholm är en klinik med inriktning inom estetisk dermatologi och laser kirurgi. Kliniken är specialiserad på att behandla åldrad hud och även att förebygga hudens åldrande.


  Specialistläkarhuset i Sundsvall

  Specialistläkarhuset i Sundsvall har som mål att tillhandahålla professionell, snabb sjukvård i södra norrland. De har ett brett vårdutbud med kompetens bland annat inom allmänmedicin, hud, kirurgi, ortopedi, plastikkirugi, reumatologi och öron, näsa & hals.


  Stockholm Hernia Center

  Stockholm Hernia Center är en fristående kirurgklinik specialiserade på bråck och bukväggskirurgi. Kliniken har lång erfarenhet av utredning, behandling och operation av rektusdiastas (delade magmuskler efter tex graviditet).


  Svedklinikken Hidros Danmark

  Svedklinikken i Danmark är en del av Hidroskliniken i Sverige. Kliniken ger boende i Sverige möjlighet att få kostnadsfri EU vård - en vård som man borde ha fått i Sverige.


  Svettmottagningen Hidroskliniken Sverige

  Kliniken hjälper patienter som lider av uttalad svettning (hyperhidros). Hyperhidros är en ärftlig sjukdom eller ett handikapp som drabbar ca 3 % av befolkningen.


  Transcendental Meditation- Maharishi Institut för Kreativ Intelligens

  Transcendental Meditation är en enkel teknik som förbättrar din hälsa, gör dig mer kreativ, ger dig ett klarare tänkande och förbättrar dina relationer.


  Vasa Läkarmottagning

  Vasa Läkarmottagning på sveavägen i Stockholm erbjuder läkarmottagning samt olika estetiska behandlingar utan operation. Kliniken leds av Dr. Victor Garcia.


  Veritaskliniken - Swefi Care Derma

  Veritaskliniken är en privat läkarmottagning med inriktning mot dermatologi och estetiska behandlingar.
  Vårdcentraler i Upplands Väsby och på Ekerö.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS