Djurutbildningar

Djurutbildningar för professionell djurhållning eller samspel med djur

Samspel och samarbete mellan människa och djur har förekommit under hela den mänskliga utvecklingen. Vare sig vi har djur som sällskap eller för arbete finns det en rik tradition av kunskaper och insikter inom dessa områden. Många företag erbjuder kunskaper och metoder som ofta bygger på modern inlärningspsykologi och en helhetssyn på samspelet mellan djur och människa. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Oavsett om du vill arbeta professionellt med djur eller bara bli bättre på att umgås med ditt djur har våra partners utbildningen för dig. Human Finans erbjuder hjälp med förmånliga och enkla betalningslösningar för den utbildning du väljer. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst.  Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners inom Djurutbildningar! 

  Aurora Hundtjänst

  Aurora Hundtjänst i Stockholm erbjuder kurser, yrkesutbildningar, konsultationer, föreläsningar för alla inom hund.


  Dille Gård

  Dilles utbildning till djurvårdare ger dig en bredd inom djursjukvård men också inom djurvård, etologi och artkunskap.


  Folkuniversitetet i Stockholm

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  HundCampus

  HundCampus har ett stort urval av kurser, med allt från helgkurser till årslånga utbildningar! Här garanteras att du och din hund kommer hitta en eller flera favoritaktiviteter.


  Hundelska

  Hundelska är hundskolan för alla som älskar hundar och som vill ha roligt när man tränar hund


  Hundens Hus i Göteborg

  Hundens Hus utbildar utifrån en helhetssyn som omfattar både hund och människa, kropp och själ, tanke och handling. De utgår från modern etologi, metodik och inlärningspsykologi. Skolan finns i Stockholm, Göteborg och Uppsala.


  Hundens Hus i Skåne

  Hundens Hus erbjuder olika utbildningar och kurser för dig och din hund. Du kan tex utbilda dig till certifierad hundinstruktör.


  Hundens Hus i Stockholm

  Hundens Hus utbildar utifrån en helhetssyn som omfattar både hund och människa, kropp och själ, tanke och handling. De utgår från modern etologi, metodik och inlärningspsykologi. Skolan finns i Stockholm, Göteborg och Uppsala.


  Hundhjälpen i Uppland

  Hundhjälpen i Uppland erbjuder kurser, enskild träning, föreläsningar, öppen träning och promenader, erfarenhetsutbyte och utbildning av assistanshundar.


  Hundoasen

  Hundoasen i Nynäshamn erbjuder olika utbildningar och kuser både till dig som professionellt arbetar med hundar men också till dig som vill lära dig mer om din hund och ditt samspel med din hund.


  Life4You

  Life4You i Nynäshamn erbjuder hundfrisörutbildningar.


  Medborgarskolan

  Medborgarskolan Stockholmsregionen - Där intresse blir kunskap. Anordnar ca 6000 kurser, föreläsningar och utbildningar inom ett brett ämnesområde.


  SnifferDogs Sweden

  SnifferDogs Sweden i Småland arbetar professionellt med sökhundar för inventering av granbarkborreangrepp och erbjuder kurser i Nose Work och Specialsök samt utbildning av blivande operativa sökhundsekipage.


  Terapihundskolan Svenska

  Terapihundskolan utbildar hundägare inom olika områden. Den som utbildar sig på skolan kan jobba med sin hund som social tjänstehund inom vård, skola och omsorg.


  UPH Academy

  UPH utbildar dig till Hästfysioterapeut, Equipment Coach, Hundfysioterapeut samt Humanfysioterapeut. UPH:s mål är att fackkunnigt folk med förtroende ska kunna vända sig till av UPH utbildade elever och få adekvat behandling.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS