KBT, Psykologi, Terapi och Hypnos

Stort behov av kunskaper inom Psykologi och Terapi

Samhället ställer höga och i många fall motstridiga krav på oss. Vi ska inte bara vara konkurrenskraftiga utan även kunna samarbeta. Det leder i många fall till psykisk ohälsa, som i sin tur ökar behovet av kunskaper inom psykologi, psykoterapi, beteendeterapi och en rad andra terapiformer. Det finns många meningsfulla och stimulerande arbetsuppgifter inom området Psykologi och Terapi.  

Utbilda dig till hypnosterapeut

Hypnos och hypnosterapi är kraftfulla behandlingsformer, som får allt större betydelse. Även här finns en rik flora av terapiformer som hypnoterapi, dynamisk hypnos, analytisk samt etisk hypnosterapi. Just för att det finns så många olika former av terapi är det för klienternas trygghet viktigt att det finns professionella och certifierade hypnosterapeuter. Det behovet väntas öka.  

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Bland våra många samarbetspartners finns landets ledande skolor för dig som vill utbilda dig inom områdena psykologi,  psykoterapi och andra terapiformer samt hypnos och hypnosterapi.  Många kurser och utbildningar inom dessa områden är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta. Du kan också välja  längre alternativ upp till 72 månader men då med ränta.

Välkommen till våra partners inom KBT, Psykologi, Terapi och Hypnos!

  Akademin för SER-terapi

  Skolan erbjuder utbildningar inom anknytningsteori, objektrelationsteori, regressionsterapi, samtalsterapi och behovs och kroppsorienterad terapi (EFB-metoden)Kurser med meditation, djupandning, visualisering och avslappning.


  Cady Utbildningar

  Cady är ett av Almega auktoriserat utbildningsföretag. Alla utbildningar är på distans och avslutas med en slutuppgift.


  Folkuniversitetet i Stockholm

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  Gestalt Akademin i Skandinavien

  Gestalt Akademin i Skandinavien bedriver utbildning inom psykoterapi och organisationsutveckling på Gestaltteoretisk grund. De ger Psykoterapeut- och Organisationsutbildning på mastersnivå vid University of Derby, samt diplomutbildningar, kortare kurser, seminarier och fortbildning.


  HumanNova

  HumaNova verkar för individens och organisationens växande. För dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.


  Inner Power Centre

  De arbetar med hypnosterapi och NLP (Neuro Linguistisk Programmering) - några av de kraftfullaste metoderna som existerar för att skapa utrymme för genomgripande positiva förändringar i livet.


  KBT teamet

  Eliazabeth Ekman legitimerad psykoterapeut ger utbildningar i KBT.


  Livsvilja - Hypnosutbildning

  Skandinavisk akademi för hypnotisörer och hypnosterapeuter (SAHH) är en av
  Skandinaviens ledande inom hypnos och hypnosterapi.


  Sadholms Akademi

  Sadholms Akademi erbjuder 5 kompletta yrkesutbildningar som baseras på existenciell psykologi.  Tomas & Dennis Coach Academy

  Tomas & Dennis Coach Academy går på djupet om hur vi människor fungerar psykologiskt. Utbildningen är för dig som vill coacha andra människor till välmående och harmoni. Den är också för dig som vill må bättre själv, förbättra ditt ledarskap, föräldraskap, äktenskap och prestation inom alla områden.

  Det kan vara den bästa gåvan du kan ge dig själv.


  Unestål Education

  Unika utbildningar, kurser och träningsprogram i Mental Träning, Coaching, Ledarskap och Stresshantering för personlig utveckling av dig själv och andra.sk


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS