Ekonomi och Försäljning

Utbildningar inom ekonomi & försäljning

Är du intresserad av redovisning, marknadsföring eller försäljning så har våra partners rätt utbildning för dig. Oavsett om du är nybörjare eller om du arbetar som ekonom och vill vidareutbilda dig. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Utbildning inom dessa områden är ofta dyra. Det krävs kapital som du kanske inte har. Human Finans samarbetar med många partners inom dessa branscher för att kunna erbjuda bra och passande betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i upp till 12 månader utan ränta.

Välkommen till våra partners inom Ekonomi och Försäljning!


  Folkuniversitetet i Stockholm

  Folkuniversitetet erbjuder ett brett utbud av både kortare kurser och längre kvalificerade utbildningar inom en mängd olika ämnesområden.


  Medborgarskolan

  Medborgarskolan Stockholmsregionen - Där intresse blir kunskap. Anordnar ca 6000 kurser, föreläsningar och utbildningar inom ett brett ämnesområde.


  Påhlmans Handelsinstitut

  Sedan 1881 har Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300.000 personer att komma vidare i sina karriärer, dvs att hitta ett nytt jobb, kvalificera sig för en ny tjänst eller avancera på sin nuvaranade arbetsplats.


  Stockholms fria universitet

  Stockholms fria universitet erbjuder oberoende akademisk undervisning och forskning.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS