Personlig Tränare

Förverkliga din dröm att bli Personlig Tränare

Vill du förvandla ett brinnande intresse för fysisk aktivitet och hälsa till ett spännande yrke? Då är personlig tränare det rätta valet. Som personlig tränare kan du erbjuda hälsoprofilbedömningar, kostråd och träningsprogram. Du kan arbeta i träningscenter, gym och idrottsklubbar. Det finns även uppgifter inom friskvård och rehabilitering. Du kan arbeta med privatpersoner, grupper och företag. 

Samarbete för förmånliga och enkla betalningslösningar

Bland våra många samarbetspartners finns landets ledande skolor för dig som vill bli personlig tränare.  Många kurser och utbildningar inom dessa områden är inte studiemedelsberättigade. I dessa fall erbjuder Human Finans hjälp med bra betalningslösningar. Tillsammans utarbetar vi den återbetalningsform, som passar dig bäst. Du kan t.ex. ansöka om ett kostnadsfritt kreditlöfte och dela upp din betalning i 6, 12 och ibland 24 månader utan ränta. Du kan också välja längre alternativ upp till 72 månader men då med ränta.

Välkommen till våra partners med utbildningar till Personlig Tränare!

  Axelsons Institute

  Axelsons Institute har Nordens största utbud av alternativ- och komplementärmedicinska kurser och utbildningar. Utbudet varierar från korta "prova på"-kurser till långa yrkesutbildningar. Axelsons har sedan skolan grundades 1962 lett utvecklingen av modern svensk massage och kroppsterapier i Skandinavien.


  Axelsons PT Education

  Axelsons PT Education är resultatet av ett fruktsamt samarbete mellan Nordens två största skolor inom friskvård, kroppsterapier och personlig träning, Axelsons Gymnastiska Institut och AFPT. Slutprodukten blir en ännu skarpare yrkesutbildning med dubbel kunskapsstyrka, och ökad flexibilitet att kunna studera online.


  Bergqvist Massage & Friskvård

  Bergqvists i Linköping erbjuder utbildningar i massage,friskvård och personlig tränare. Skolan har utbildat massageterapeuter i drygt 20 år. Allt från längre yrkesutbildningar som Massageterapeut/Certifierad massör till massagekurser för nybörjare.


  Eleiko

  Eleiko arrangerar en rad olika utbildningar inom idrott, träning och hälsa med fokus på funktionell styrketräning och personlig träning.


  Human Performance Nordic

  Skolan erbjuder grund- och vidareutbildningar inom träning, hälsa och relaterade ämnen av högsta klass. De har både live- och onlineutbildningar.


  Lifestyle Group Scandinavia

  I Lifestyle Group ingår Paleo Institute, Funktionsmedicinska Institutet och Performance Institute.
  Paleo Institute samlar evolutions- och funktionsmedicinsk kunskap i moderna yrkesutbildningar.
  De lär dig framtidens hälsa. De lär dig optimering. De lär dig paketera kommersiellt för ett framgångsrikt yrkesliv.


  SAFE Education - Competence Factory

  SAFE är marknadsledande leverantör av instruktörsutbildningar för träningsbranschen. SAFE-licensen är mycket välrenommerad och ger bästa möjliga start i din nya karriär. Utbildningar finns inom både individuell träning och gruppträning och det finns även en rad specialutbildningar för dig som vill vidareutveckla dig inom träning och friskvård.


  The Academy - Competence Factory

  The Academy utbildar, fortbildar och inspirerar ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning, sport och hälsa.


  Tränarakademin

  Skolans PT utbildning på Bosön lämpar sig för dig som vill bygga kompetens eller vidareutbilda dig inom konditionsträning.


  Wandus Idrott & Hälsa

  Erbjuder allt från hela tränarutbildningar till enskilda föreläsningar samt fystester för enskilda, lag, föreningar och företagskunder i alla kategorier.


Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS