Livio Fertilitetscentrum Göteborg

bland behöver naturen en hjälpande hand

Livio Fertilitetscentrum på Carlanderska, en av Sveriges första privata kliniker för IVF, erbjuder mångårig erfarenhet och trygghet. Sedan starten 1987 har kliniken tillhört Europas ledande kliniker inom fertilitetsbehandlingar. Kliniken har hela tiden varit drivande inom utvecklingen av provrörsbefruktning och först i Sverige med flera nya metoder. Resultatmässigt ligger kliniken i absolut framkant tack vare kompetensen hos varje enskild medarbetare. 

Kliniken genomför ca 1 200 behandlingar per år och deras resultat visar att hälften av paren där kvinnan är 38 år eller yngre blir gravida. 

Det mänskliga omhändertagandet är klinikens signum?

När du ringer till kliniken får du tala med någon av deras erfarna barnmorskor. Redan vid det första samtalet kan du få svar på de allra flesta frågor och besked om vilka behandlingsmöjligheter kliniken kan erbjuda. Under hela behandlingstiden har du och din partner dessutom alltid möjlighet att komma i kontakt med någon av klinikens läkare. Fertilitetscentrum har den medicinska kunskapen och de resurser som behövs för att hjälpa dig och din partner genom en utredning och behandling. 

Välkommen till Livio Fertilitetscentrum Göteborg!


www.livio.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS