Livio Falun

Livio i Falun startade 1989 med målsättningen att erbjuda IVF-behandlingar med bästa möjliga resultat och omvårdnad. Ett gott omhändertagande av patienterna är helt enkelt lika viktigt som goda resultat. För att både förenkla behandlingen och minska restider och resekostnader för deras patienter har kliniken t ex upparbetat ett stort nätverk med distansstimulerande gynekologer som möjliggör att merparten av behandlingen sker på hemorten. Idag är kliniken en av de största IVF-enheterna i Norden. 

Ett av klinikens främsta utvecklingsområden där de har mångårig rutin och erfarenhet är blastocystodling (långtidsodling) och frysning av blastocyster. Klinikens resultat vid blastocystodling är idag så goda att de kan erbjuda en graviditetsgaranti till par under förutsättning att kvinnan är under 39 år och inte gjort någon tidigare IVF-behandling.

IVF-kliniken Falun är en del av Livio, Nordens största vårdgivare inom assisterad befruktning. Inom koncernen finns även ett eget forskningsbolag, IVF Research Sweden, som samordnar och koordinerar forskningsinsatser mellan klinikerna. Koncernen genomför ca 5 300 IVF-behandlingar per år med graviditetsresultat i absoluta toppklass. 

Välkommen till Livio Falun!


www.livio.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS