Livio Kungsholmen

Kliniken startades i maj 2000 av med dr Steffan Lundberg och docent Håkan Wramsby på S:t Görans sjukhus med syfte att öka tillgängligheten till privat IVF i Storstockholm. Detta genomsyrar fortfarande deras verksamhet. 

Klinikens målsättning idag är att erbjuda korta väntetider med en hög tillgänglighet för patienter i behandling. Genom en öppen och ärlig dialog hjälper kliniken dig och din partner, baserat på era unika förutsättningar, att hitta den bästa behandlingen för just er. Kliniken är också måna om att paret ska känna sig tryggt och professionellt omhändertagen vare sig behandlingen leder till graviditet eller inte. 

Kliniken är en av få kliniker i Sverige som har mångårig erfarenhet av den korta metoden för hormonstimulering vid IVF-behandling. Denna metod har förenklat behandling av kvinnan avsevärt och är betydligt mindre tidskrävande än traditionell hormonbehandling. Att ständigt förenkla behandlingen för patienterna är viktigt för kliniken.    

Livio fertilitetscentrum Kungsholmen är en del av Livio, Nordens största vårdgivare inom assisterad befruktning. Inom koncernen finns även ett eget forskningsbolag, IVF Research Sweden, som samordnar och koordinerar forskningsinsatser mellan klinikerna. Koncernen genomför ca 5 300 IVF-behandlingar per år med graviditetsresultat i absoluta toppklass. 

Välkommen till Livio Kungsholmen!


www.livio.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS