Kulturama-Medborgarskolan

Kulturama är Sveriges största utbildningscenter inom estetiska utbildningar och har funnits i drygt 30 år. Kulturama består av fyra delar - Grundskola, Gymnasium, Vuxenutbildningar samt Kursverksamhet. Varje år examineras elever i de olika skolorna och går ut i näringslivet som verksamma och framgångsrika artister/ konstnärer. Kulturama har utbildningar och kurser inom dans, musikal, teater, musik, sång, konst&design, foto, film.

Kulturamas verksamhet är placerad i Kulturamahuset, Hammarby Sjöstad i Stockholm. Kulturama är en egen avdelning inom den ideella organisationen Studieförbundet Medborgarskolan i Stockholm.

Kulturama är ett varumärke som ägs av Medborgarskolan Stockholmsregionen, vilket innebär att Kulturama och Medborgarskolan tillhör samma juridiska person. De kurser som genomförs under namnet Kulturama anordnas således av Medborgarskolan. Kurserna rapporteras som studiecirklar i Medborgarskolan, förutsatt att de uppfyller folkbildningsrådets regler för studiecirklar.

Totalt går cirka 3500 elever varje vecka i Kulturamahuset. From hösten 2008 tillkom grundskole enheten i Sundbyberg. Samtliga elever på alla skolor utbildar sig inom estetiska ämnen. 

Välkommen till Kulturama!


www.kulturama.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS