The Academy - Competence Factory

De senaste åren har The Academys verksamhet utökats kraftigt och då främst med nya yrkesutbildningar. Du kan söka till deras utbildningar både som privatperson eller genom ditt företag/träningsanläggning. 

The Academy yrkesutbildningar 

I deras yrkesutbildning till Cert. Träningskonsult ingår flera utbildningar: Teoretisk grundutbildning, Lic. Styrketräningsinstruktör, Lic. Personlig Tränare och Hälsoinformatör. 

En yrkesutbildning ger bred kompetens som gör att du kan söka heltidsyrke inom träning och hälsa. Utbildningen är upplagd så att det går att studera och jobba samtidigt. Du studerar på heltid i olika block om 2-6 dagar. Blocken förläggs delvis under helger för att inte inkräkta på ditt ordinarie jobb. 

The Academy licensutbildningar 

En licensutbildning från The Academy står högt i kurs inom träningsvärlden. Den hjälper dig att bli en självständig, kreativ och flexibel instruktör som professionellt klarar ett instruktörsjobb på de flesta träningsanläggningar i världen. The Academys Certified Licens är en kvalitetssäkring - ett bevis - på att du har de grundläggande kunskaper som krävs för att arbeta som instruktör/tränare/ledare inom träning och hälsa. 

För att du ska få gå en av The Academy's licensutbildningar krävs att du först har gått The Academys teoretiska grundutbildning eller har likvärdig utbildning/kunskap inom anatomi, fysiologi och träningslära.  

Välkommen till The Academy! 


www.theacademy.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS