Berghs School of Communication

Berghs brinner för en sak. De vill se dig växa i din roll som kommunikatör. De utbildar för yrkeslivet och vill ge dig nya insikter om marknads-kommunikation och smarta verktyg för att göra ett bra jobb. De vill kort och gott vara med och forma framtidens bästa kommunikatörer.   

Alla discipliner under ett tak

Få skolor samlar på samma sätt som Berghs alla ledande kommunikationsdiscipliner. Här finns utbildningar inom design, reklam, pr, interaktivitet, digital strategi, skrivande, foto med mera. De tongivande kommunikatörer som tillsammans bygger starka varumärken möts därmed på skolan, både som lärare och studenter. På skolan skapas därför unika samarbeten och inspirerande samtal om framtidens kommunikation. 

Allting kommunicerar

Berghs mission är att allting kommunicerar. De vet att varumärken bara kan bli starka om varje liten signal från företaget hänger ihop. Då handlar det om att få ord och handling att gå hand i hand. Men det handlar också om att vara enhetlig i all kommunikation, från grafisk profil till virala kampanjer. Ska man lyckas krävs starkt samarbete inom organisationen och mellan kommunikatörer. Det synsättet utgör grunden för alla deras utbildningar. 

Nära verkligheten

Vi lär oss bäst när vi omsätter teori i praktik. Därför handlar Berghs pedagogik om att lyfta in verkligheten i klassrummet. Det sker när riktiga uppdragsgivare presenterar aktuella utmaningar på deras kurser. Det visar sig också i en aktiv pedagogik, där studenter får använda sin kunskap och kreativitet för att lösa verkliga problem i workshops, grupparbeten och individuella uppgifter. 

800 erfarna inspiratörer

Skolans lärare ser man hellre som inspiratörer än föreläsare. Varje år bidrar cirka 800 kommunikatörer med sin kompetens i deras klassrum. Så gott som alla jobbar dagligen inom de ämnen som de själva undervisar i och många tillhör de bästa. Därmed har de erfarenheten som krävs för att visa hur teorier och modeller funkar i praktiken. Deras uppdrag är att förvalta din erfarenhet, nyfikenhet och vilja att självständigt lösa problem. 

Hand i hand med branschen (och steget före)

Berghs utbildar den som vill in i kommunikationsbranschen men också den som befinner sig mitt i yrkeslivet eller som siktar mot toppen. Därför samarbetar skolan nära branschen för att lära sig mer om vilken kompetens som är efterfrågad. Men de utbildar också utifrån ett brinnande intresse för framtidens kommunikation. Där affärslogik eller traditioner ibland bromsar förnyelse kan skolan tänka fritt, stort och annorlunda. Därför vill Berghs också ligga steget före branschen.  

Välkommen till Berghs School of Communication!


www.berghs.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS