AniCura Läckeby Djursjukhus

På Läckeby Djursjukhus, med filialer, arbetar 18 veterinärer och 52 djur-sjukvårdare för att säkerställa en mycket god vård 24 timmar per dygn för ditt djur. Alla dagar på året!

Här finns kompetens som täcker allt från förebyggande vård till specialkirurgi, rehabilitering, akutvård, lab, remisslab, anaplasma, borrelia och mycket mer.

Gemensamt för personalen är deras kärlek till djur  - den hoppas de att du känner!

Det är en stor glädje för sjukhuset att få lämna hem ett friskare, gladare djur. Med ditt stöd, sjukhusets omsorg och kunskap, strävar de alltid efter att ge ditt sällskapsdjur den bästa vård. De delar också gärna med sig av sin kunskap och omsorg till exempel genom temakvällar och hundvårdskurser med mera som de arrangerar.

Respekt är för sjukhuset att lyssna på dig och att visa hänsyn och respekt för ditt djur. Alla beslut är inte lätta, allt inte roligt att höra. De försöker få alla stunder på sjukhuset att bli så goda som möjligt.  

Djursjukhuset är en del av AniCura som är Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård för hund, katt och övriga sällskapsdjur. I gruppen ingår flera av Nordens mest välrenommerade djursjukhus och djurkliniker med hög specialistkompetens samt modern och avancerad utrustning.  

Välkommen till AniCura Läckeby Djursjukhus!


www.lackebydjursjukhus.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS