Anicura Västra Djursjukhuset

På Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda arbetar veterinärer och sköterskor med lång erfarenhet inom yrket. Samtliga har tidigare arbetat på större djursjukhus och kliniker. De flesta veterinärerna har specialistkompetens inom hundens och kattens sjukdomar. Dessutom har alla veterinärer djup utbildning inom sitt specialområde. 

Hos dem slipper du remisser och onödiga omvägar. Ditt besök bokas i regel direkt till specialist, och eventuellt återbesök bokas till samma veterinär som redan lärt känna dig

och ditt djur. Röntgen sker digitalt och ultraljuds-utrustningen är av högsta kvalité. De erbjuder också senaste digitaltekniken vid tandröntgen. Sjukhusets laboratorium har modern analysapparatur för blodprov, urinprov etc. De har även möjlighet att ge blodtransfusion och använder sig då av registrerade blodgivare.

Vårdavdelningen är inredd med separata stallar för hund o katt, där vård ges i så många dagar som krävs. Den moderna operationsavdelningen är specialutrustad med övertrycksventilation med filter, för att eliminera risken för sårinfektioner i samband med känsliga ingrepp som t.ex. frakturer och ledingrepp. 

Djursjukhuset är en del av AniCura som är Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård för hund, katt och övriga sällskapsdjur. I gruppen ingår flera av Nordens mest välrenommerade djursjukhus och djurkliniker med hög specialistkompetens samt modern och avancerad utrustning.

Välkommen till Anicura Västra Djursjukhuset! 


www.vastradjursjukhuset.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS