Elisabethskolan

Elisabethskolan finns idag i Stockholm och Göteborg där skolan på båda platserna arbetar i moderna och effektiva lokaler.

En hudterapeut utbildning på Elisabethskolan leder till skolans egna diplom,  en internationell Cidesco-examination och en svensk SHR-examen. Skolans läroplan är godkänd av skolverket, vilket innebär att skolorna är ställda under statlig tillsyn utövad av skolverket, detta medför att skolavgiften är momsbefriad.

Med en rätt och gedigen utbildning som grund så lovar skolan att du kommer att få ett fantastiskt år. Som ger dig möjlighet att arbeta både i Sverige och utomlands, anställd på salong, Spaanläggning, säljare alt utbildare inom yrket eller starta din egna salong. Hudterapeut är ett framtidsyrke.

I utbildningen varvas både teori och praktik, förutom praktisk utövning på dina klasskamrater, kommer du även få praktisera i skolans egna hudvårdssalong. Detta för att du ska vara så fullfjädrad som möjligt för att gå rakt ut i arbetslivet efter avslutad utbildning. På skolorna får eleverna arbeta med några av marknadens mest etablerade och starkaste varumärken så som Declèor, md formulations, Matis, och bareMinerals.

Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens alla förväntningar och krav.  

Välkommen till Elisabethskolan!


www.elisabethskolan.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS