International Makeup Center

International Make Up Center startades hösten 1990 i Stockholm för att utbilda professionella make up-artister. Utbildningen som ges i Stockholm, Göteborg och Malmö är mycket intensiv och lärorik, tillsammans  tränas och arbetas det hårt för att du skall ha goda möjligheter att lyckas i branschen. Skolans mål är att du skall få en utbildning som gör dig attraktiv för hela branschen, både i Sverige och utomlands. De förbereder sina elever för alla de krav som ställs på en professionell make up-artist.

Kvalitet är viktigt, därför är lärarna handplockade professionella make up-artister som är yrkesverksamma vid sidan om undervisningen. Tack vare deras unika kunskaper och kontakter kan de hela tiden hålla sig à jour med trender och nyheter. Flera tidigare elever har blivit nominerade och belönade i olika tävlingar och utmärkelser, bl a tidningen Elles prestigefyllda Ellen-pris.

International Make Up Centers läroplan är utformad för att ge dig en komplett grund att stå på. Utbildningen är bred och internationellt anpassad om du skulle vilja söka dig utanför landets gränser. 

Välkommen till International Makeup Center! 


www.internationalmakeupcenter.se

Ring oss nu på 08 560 201 15 så berättar vi mer.

Våra humana lån och krediter ger människor och djur bättre förutsättningar till en god livskvalitet.

KONTAKTA OSS